09.12.2021 |

Sor Lucia Caram presenta "Mi claustro es el mundo", a Mollerussa

Dins del cicle d'activitats que programa l'entitat Amics del Bisbe Deig, el divendres 8 de març, la protagonista serà la monja Dominica Sor Lucia Caram, que presentarà el seu llibre  Mi claustro es el mundo.
Sor Lucia Caram va ser la protagonista de la Diada a Mollerussa.
Sor Lucia Caram va ser la protagonista de la Diada a Mollerussa.
Sor Lucia Caram presenta "Mi claustro es el mundo", a Mollerussa

Convidada pels Amics del Bisbe Deig, la Dominica Contemplativa Sor Lucia Caram participarà aquest divendres 8 de març, al Teatre L'Amistat de Mollerussa a les 9 del vespre, en l'acte de presentació del seu llibre, en el qual presenta molts detalls de la seva vida i reflexions colpidores sobre temes d'actualitat.

El treball serà presentat pel periodista i capellà Francesc Romeu, un controvertit tertulià dels mitjans de comunicació i articulista, que ha estat molt censurat per la caverna mediàtica del la capital Espanyola. Romeu es professor a la Facultat de Ciències de la Comunicació URL i col·laborador habitual de TV3 i Catalunya Ràdio.

Als 18 anys, amb el desig d'ajudar a les persones i treballar per un món més just, Lucía Caram es va fer monja. Fascinada per la figura de Jesús de Natzaret, va decidir seguir els seus passos i fer de l'Evangeli el seu projecte de vida, així com treballar per la instauració d'un nou ordre social.en una cerca constant de sentit, i urgida per alguna cosa inexplicable que li devorava les entranyes, va deixar l'activitat frenètica com a religiosa i va optar per la vida contemplativa, per fer-se monja de clausura.

Però com conjugar aquest estil de vida amb un esperit inquiet i lliure? En el seu llibre, Sor Lucia rememora la seva infància en una família del Opus Dei, els seus primers anys de noviciat, les seves dificultats per adaptar-se a una Església, les estructures institucionals de la qual i formes clamen per un canvi. Ens parla també de la realitat de la vida quotidiana en comunitat, fent-nos partícips de la seva lluita per renovar la manera de viure i compartir la fe, i del seu intens treball al costat dels més pobres; fins a on ens contagia la seva passió pel futbol. Perquè sent monja, no deixa de ser dona, filla, tia, amiga i professional. Perquè el seu claustre és el món.

Sor Lucia Caram presenta "Mi claustro es el mundo", a Mollerussa
comentaris