27.10.2021 |
Territoris.cat

Sort acull el Mercat Pagès

Des del dimarts dia 18 i fins avui, la capital del Pallars Sobirà acull, per 21è any consecutiu, el Mercat Pagès perquè la gent pugui conèixer oficis i productes.

 

unnamed-1
Imatge del Mercat Pagès.
Sort acull el Mercat Pagès

El Mercat Pagès s'ha trobat, per 21è any consecutiu a l'Avinguda Comtes de Pallars de Sort. Des del dimarts dia 18 i fins avui, la capital del Pallars sobirà acull aquest mercat d'artesans perquè la gent pugui conèixer el oficis i els productes, i a més pugui viure l'experiència d'estar present al crear eines, peces de roba... . Hi podrem trobar els productes unnamed-2d'un gran ventall de disciplines pròpies de les muntanyes pirinenques: terrissaires, teixidors, ferrers, joguines de fusta, embotits, formatges...

La filosfia del Mercat és donar a conèixer els seus productes a cada un dels pobles de la ruta, integrant-se en ell i formar-hi part durant l'estada. En el mercat, els artesans aniran realitzant la demostració de l'ofici sempre des de l'experiència, la professionalitat i l'originalitat, ja que cada producte és irrepetible. Per aquest motiu, l'activitat de venda es complementa amb la fabricació in situ i l'organització de tallers participatius gratuïts pels infants.

Sort acull el Mercat Pagès
comentaris