La targarina Anna Petit trasllada la creativitat de l'interiorisme a l'artesania

L'artista exposa i comercialitza la col·lecció Què guarden els núvols en l'espai Capdevila Loft de Mollerussa.

Anna Petit i Xavier Bochaca en l'espai Capdevila en el que s'exposa l'obra.
photo_camera Anna Petit i Xavier Bochaca en l'espai Capdevila en el que s'exposa l'obra.

La interiorista targarina Anna Petit, decideix evolucionar de l'àmbit de l'interiorisme a l'artesania sota l'aixopluc del projecte Guspira. Un entorn que li permet expressar-se i crear, a la recerca d'una bellesa que captiva en petits detalls més a l'abast dels moments actuals, intentant trobar una aliança amb qualsevol de defugi de la globalitat, que difumina l'àmbit de la creativitat, potenciant tot allò que es crea i construeix en l'entorn més proper.

Petit, es presenta a Mollerussa amb la seva col·lecció Què guarden els núvols, una proposta artística, onírica, dolça i senzilla, amb els núvols com a protagonistes. La targarina dona forma al filferro per crear originals núvols, que es transformen en llums, rebost de desitjos o simplement com a espai que es dibuixa en qualsevol entorn de les llars.

Anna Petit va decidir exposar la seva obra en l'espai Capdevila Loft de Mollerussa, un referent en les noves tendències en interiorisme, que proposa espais originals i amb enginy en tot el ventall del sector del mobiliari i els complements per la llar, oficina i espais públics.

comentaris