Territoris.cat ofereix una nova oportunitat d'obtenir gratis el llibre de Sant Jordi

Després de la gran participació en el concurs de Territoris.cat i Edicions 62-Columna, avui publiquem els noms dels guanyadors del primer concurs i el prolonguem fins al 24 d'abril.

Nou enigma per aconseguir el llibre de Sant Jordi amb territoris.cat
photo_camera Nou enigma per aconseguir el llibre de Sant Jordi amb territoris.cat

La resposta correcta a l'enigma del concurs literari que va proposar territoris.cat i Edicions62, era La Guerra del Vietnam, una frase que es va substituir a la sinopsi del llibre de Rafel Nadal, Quan en dèiem xampany.

Els guanyadors del concurs han estat, Francesc Argilés de Vila-sana, Òscar Fabregat, Jaume Pubill, Jordi Domingo de Mollerussa, i Maria Carme Vilalta de Golmés.

Felicitats i gràcies per la vostra confiança.

Degut a la gran participació hem cregut convenient donar una nova oportunitat als lectors de territoris.cat amb un nou enigma, amb el mateix funcionament, en aquest cas del periodista i escriptor Màrius Serra, en la biografia que consta en el seu llibre Plans de futur.

En el text adjunt hi ha una dada que no correspon a la biografia de Màrius Serra, mireu de trobar-la i envieu la resposta al correu [email protected].cat, amb el vostre nom, adreça i telèfon. Les cinc primeres persones que responguin correctament rebran un llibre, gentilesa d'Edicions 62- Columna.
Ho podeu fer fins a les 8 del vespre del 24 d'abril

Màrius Serra (Barcelona, 1963) és escriptor. Les seves creacions giren al voltant de la literatura, la comunicació i el joc. Ha publicat més de vuit mil mots encreuats, tres milers llargs d'articles, catorze llibres de narrativa i set de ludolingüística. Les seves obres han estat traduïdes al castellà, l'italià, el romanès, el coreà i, parcialment, a l'alemany i l'anglès. La seva obra literària ha estat guardonada amb els premis Ciutat de Barcelona, Serra d'Or, premi literari Solstici de Taradell, Lletra d'Or, Octavi Pellissa, FEC i Ramon Llull. Entre les seves obres destaquen  Mon oncle, La vida normal, Verbàlia, Farsa o Quiet, entre d'altres i, més recentment, L'arca de Babel, adreçat al públic infantil.

comentaris