VIII Caminada cultural per les Garrigues a la Pobla de Cérvoles, diumenge 26 d'abril

La VIII caminada cultural per les Garrigues, anomenada Ruta Art+borètum, tindrà inici a les 9.30h des de la plaça de la Vila de la Pobla de Cérvoles, el diumenge 26 d'abril. 

collage pobla
photo_camera Collage d'imatges de la Pobla de Cérvoles.

La propera parada del projecte de les caminades culturals per les Garrigues, serà a la població de la Pobla de Cérvoles, el diumenge 26 d'abril. 

 La VIII Caminada Cultural, anomenada Ruta Art+borètum, tindrà dos grans punts d’interès; per una banda descobrirem l'interessantíssim Arborètum de les Garrigues Dr. Barberà i per l'altra banda, l'espectacular espai de la Vinya dels Artistes del Celler Mas Blanch i Jové.

La ruta tindrà inici a les 9.30h des de la plaça de la Vila, davant del restaurant la Llena i hi haurà un recorregut circular d'uns 8,5 km aproximadament sense pràcticament desnivell. Com és habitual en aquestes caminades, és un recorregut apte per a tothom, independentment de l'edat i de la forma física.

El primer tram de la ruta transcorre per camins on es voreja la Serra de la Llena per gaudir de les boniques vistes dels boscos i de l'entorn. Després de fer una parada per a recuperar forces a mig recorregut amb l'avituallament que hi haurà preparat, la ruta continuarà en direcció a l'Arborètum de les Garrigues Dr. Barberà. L'arborètum és un espai únic, on mitjançant una visita guiada es podran descobrir multitud d'arbres de diferents parts del món i les seves peculiaritats, i també conèixer el gran ventall d'arbres i el paisatge propi des dels boscos subalpins fins als arbres de les nostres riberes. En definitiva, l'Arborètum és una escola de natura on poder aprendre la vegetació típica de cada altitud. 

La caminada seguirà fins arribar a l'última parada del matí, on hi haurà una visita guiada per la Vinya dels Artistes situada al Celler Mas Blanch i Jové. És un espai innovador i una iniciativa pionera que presenta una sala d’exposicions a l’aire lliure, enmig de les vinyes, on escultures magistrals són testimonis del creixement dels ceps.

Finalment i per acabar de la millor manera la visita a la Vinya dels Artistes, el Celler Mas Blanch i Jové oferirà una degustació de vins per a tots els participants en la ruta.

Una nova caminada cultural per les Garrigues que permetrà descobrir i conèixer dos espais molt interessants de la comarca. Per més informació es pot consultar el web de les caminades, on trobareu tota la informació relacionada amb les caminades culturals per les Garrigues: http://marxanordicaiculturagarrigues.blogspot.com.es.

Comentaris