Jordi Hereu visita les instal·lacions del Grup Teresa Carles Flax & Kale a Bell-lloc d'Urgell

El ministre d'Indústria remarca la "virtut" del diàleg dels socialistes, menys amb els "extrems"
El ministre d'Indústria i Turisme, Jordi Hereu, durant una visita a les instal·lacions del Grup Teresa Carles Flax & Kale, a Bell-lloc d'Urgell  - Foto: Anna Berga
photo_camera El ministre d'Indústria i Turisme, Jordi Hereu, durant una visita a les instal·lacions del Grup Teresa Carles Flax & Kale, a Bell-lloc d'Urgell - Foto: Anna Berga

El ministre d'Indústria i Turisme, Jordi Hereu, considera que Catalunya necessita una "política més seriosa i amb molta més ambició" per abordar temes importants com són la gestió de l'aigua, l'energia, l'educació o les infraestructures. Això, després que en els darrers anys, ha dit, és "evident" que el país "ha mostrat debilitat a l'hora de planificar i projectar el seu futur", motiu pel qual defensa Salvador Illa com el "millor candidat" que pot donar-li "un nou impuls". Hereu ha dit que el PSC es presenta el 12-M amb l'objectiu de "guanyar amb molta força per governar" i deixa els possibles pactes per a l'endemà dels comicis. Això si, defensa que els socialistes tenen la virtut de dialogar amb totes les forces, "menys amb els extrems".

El ministre d'Indústria i Turisme, Jordi Hereu, ha visitat les instal·lacions del Grup Teresa Carles Flax & Kale, situades a Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell), per conèixer els projectes d'I+D+i relacionats amb innovació, digitalització, traçabilitat i sostenibilitat que han obtingut finançament a través del PERTE Agroalimentari que gestionen diferents ministeris del Govern d'Espanya, inclòs dins el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR).

A la visita també hi ha assistit el subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, i el Comissionat Especial per al Projecte Estratègic per a la Recuperació i Transformació Econòmica (PERTE) Agroalimentari, Jordi Carbonell.

Hereu ha explicat que l'assignació que ha rebut l'empresa supera els 4 milions d'euros i es destinaran a la implementació de "recursos per optimitzar processos de producció, digitalització i transició energètica". Hereu ha qualificat la firma d'"exemple d'innovació" i un "epicentre de la indústria agroalimentària", sector que, segons ha afegit, representa, el 2,4% del PIB estatal.

Comentaris