La 19a Caminada Nocturna La Lluna i La Banqueta, el 25 d’agost

La 19a edició de la Caminada Nocturna La Lluna i La Banqueta es durà a terme el dimarts, 25 d’agost, a partir de les 10 de la nit.

j-banqueta
photo_camera j-banqueta

La 19a edició de la Caminada Nocturna La Lluna i La Banqueta es durà a terme el dimarts, 25 d’agost, a partir de les 10 de la nit. Tot i que inicialment s’havia pensat en fer la caminada el 31 de juliol, coincidint amb la lluna plena, finalment s’ha optat per fer aquesta marxa nocturna el 25 d’agost, més a prop dels dies de la Festa Major de Juneda.

Enguany, la caminada sortirà de la plaça Jacint Rosinach i arribarà fins a la segona màquina. El recorregut finalitzarà a les piscines municipals, on els participant podran gaudir d’una xocolatada gentilesa de l’ecocentre Les Obagues Granja Escola i banyar-se a les piscines.

L’organització d’aquesta tradicional caminada nocturna sota la llum de la lluna va a càrrec de l’ADPN La Banqueta de Juneda, Les Obagues i l’Ajuntament de Juneda, que esperen aplegar unes 500 persones en una cita que ja ha esdevingut tot un clàssic de l’estiu.

comentaris