La bellvisenca Maribel Moncasí prepara a les gimnastes del Club Gimnàstic FEDAC Lleida

El Torneig Internacional de Malta és d'un gran nivell i per a les gimnastes del Club FEDAC és una experiència molt enriquidora.

Maribel Moncasí i les integrants del Club Gimnàstic FE-DAC Lleida
photo_camera Maribel Moncasí i les integrants del Club Gimnàstic FE-DAC Lleida

El Torneig Internacional de gimnàstica artística, que se celebra aquest cap de setmana a Malta, comptarà amb la participació de les gimnastes del Club FEDAC Lleida, Alexandra Delgado i Carla Cerdà. Serà la primera experiència internacional de les gimnastes, que prepara la bellvisenca Maribel Moncasí, en la cita més important del circuit d'aquesta modalitat esportiva. Convocatòria a la qual les lleidatanes han estat invitades per l'organització, com a conseqüència del seu gran nivell.

La preparadora Maribel Moncasí, va mostrar la seva satisfacció deguda al fet que és el segon any consecutiu que el club està representat en el torneig de Malta. L’any passat va ser-hi Maria Cerdà, que va aconseguir una merescuda medalla de plata en la categoria. Per la seva banda, Cerdà també hi hauria pogut anar aquest any, però fa uns mesos va patir una lesió, ruptura de lligaments creuats del genoll esquerre, de la qual s’està recuperant. Maria Cerdà té previst tornar a la competició el mes de febrer, a la Copa Catalana.

Moncasí afegeix que el torneig de Malta és d'un gran nivell i per a les gimnastes del Club FEDAC és una experiència molt enriquidora. La preparadora assegura que la convocatòria esportiva és un excel·lent aparador internacional per al club lleidatà.

El Club FEDAC Lleida, que va nàixer el 2014, hereu del Club Gimnàstic Bellvís, que també dirigia Moncasí, compta amb 20 gimnastes.

Comentaris