Aroa Amilibia i Lara Ruiz del Curling Puigcerdà seleccionades per competir amb la selecció espanyola de curling

Aroa Amilibia i Lara Ruiz
photo_camera Aroa Amilibia i Lara Ruiz

Aroa Amilibia i Lara Ruiz, jugadores del Curling Puigcerdà, han estat seleccionades per competir en el proper Campionat d’Europa Junior que es celebra del 3 al 9 de gener de 2015 a Praga (República Txeca).

L’Aroa i la Lara tenen 17 anys i en fa 3 que competeixen en curling. Per l’Aroa serà el seu segon campionat d’Europa, ja que l’any passat també va ser seleccionada pel combinat nacional, però aquest any té un repte afegit, ja que serà la skip (capitana) de l’equip. La Lara ha estat seleccionada per primera vegada i afronta amb molta il·lusió aquesta competició.

En el Campionat d’Europa hi participen un total de 14 equips femenins i 18 masculins de tot el continent europeu. L’equip femení competirà en el grup A contra Anglaterra, Itàlia, Polònia, Eslovàquia, Eslovènia i Turquia. Enguany l’equip nacional compta amb un equip molt jove i amb poca experiència i l’objectiu principal és el d’adquirir experiència de cares al futur.

Cal destacar la tasca del club puigcerdanenc amb els jugadors més joves, que són la base dels campions del futur. Actualment Curling Puigcerdà és el club que compta amb més juniors de tot l’estat amb un total de 8 (5 noies i 3 nois).

Comentaris