La CatiGat del Pla d'Urgell tanca inscripcions dues setmanes abans de la prova

El Secretari General de l’Esport, Gerard M. Figueras serà l'encarregat de donar el tret de sortida a la novena edició de la pedalada popular amb BTT que sortirà de Torregrossa

La catiGat de 2015 va sortir del municipi de Fondarella
photo_camera La catiGat de 2015 va sortir del municipi de Fondarella

L’organització de la pedalada popular amb BTT CatiGat es planteja incrementar les inscripcions fins a 850, donat que dues setmanes abans de la prova es va arribar al límit de les 750 inscripcions.

Presentació CatiGat 2016La iniciativa cicloturística del Pla d’Urgell, que arriba a la novena edició, tindrà la sortida a Torregrossa, després de recórrer altres poblacions de la comarca, en edicions anteriors. Des d’aquest municipi es podran fer tres circuits, un de 100 quilòmetres, que transcorren per tots els municipis de la comarca, un segon de 65 quilòmetres i el darrer de 45 quilòmetres.

L’acte de presentació de la pedalada, que es durà a terme el diumenge 24 d’abril, es va celebrar aquest dimarts amb la participació del president el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep M. Huguet, l’alcalde de Torregrossa, Josep M. Puig, i el responsable de la CatiGat, Àlex Mases.

Per tal de donar la sortida de la pedalada, es va confirmar l’assistència del Secretari General de l’Esport, Gerard M. Figueras.
La CatiGat la impulsen catorze entitats de la comarca amb la col·laboració de 200 voluntaris, que tenen com a objectiu fomentar la pràctica esportiva al mateix temps que donar a conèixer els atractius paisatgístics de la comarca.

La Catigat homenatjarà a un dels seus ideolegs, el veí de Vilanova de Bellpuig, Xavier Gorgues, també impulsor del Club Esportiu La Guineu i que va morir recentment de càncer.

Comentaris