26.09.2022 |
Territoris.cat

Celebrada la 23a edició de la Marxa Pirineu amb podis catalans

La 23a edició de la Marxa Pirineu, que es va haver d'ajornar el gener passat per falta de neu, es va celebrar diumenge 15 de narç sota dues distàncies diferents, de 14 i 25 quilòmetres, segons el nivell dels participants. Els catalans Maria Paz Sánchez, Sadurní Betriu, Berta Morral i Julen Armendariz es van proclamar guanyadors de la prova.

Gral Sellés i Julen Armendariz Marxa Pirineus 2015
Gral Sellés i Julen Armendariz Marxa Pirineus 2015
Celebrada la 23a edició de la Marxa Pirineu amb podis catalans

El passat diumenge 15 de març es va celebrar la 24a edició de la Marxa Pirineu d'esquí de fons puntuable per a la Copa Catalana de la disciplina amb la participació de fondistes catalans i andorrans. El recorregut va connectar les dues estacions de Lles i Aransa. La sortida va tenir lloc a Lles a 1.950 metres d'altura i va arribar al seu punt més alt al coll de la Barra, a 2.150 metres. Es va disputar en estil lliure, és a dir, que cada esquiador podia decidir entre clàssic o patinador. 

Els podis catalans en aquesta cursa van ser, a la distància dels 25 quilòmetres; 1ra posició de Maria Paz Sánchez, seguida de Louise Brown i Aloma Combalia. Pel que fa al podi masculí en aquesta distància, va ser tot català; 1ra posició de Sadurní Betriu, 2ona de Jaume Forcada i 3ra de Xavi Cadena. A la distància de 14 quilòmetres, tots dos podis van estar conquistats integrament per corredors catalans; Berta Morral i Julen Armendariz van ser els 1ers classificats, seguits en 2on lloc de Carola Vila i Gral Sellés i en 3er lloc de Paula Martínez i Roger Espinet. 

Versió infantil de la Marxa Pirineus

Per als mes petits (nens i nenes de 3 i fins a 14 anys), es va celebrar el dissabte 14 de març la Micro Pirineu, una competició d'esquí de fons organitzada pel Club d'Esquí Bellver i molt coneguda que va donar el tret de sortida a partir de les 10h a l'estació d'esquí de fons d'Aransa i que va aplegar prop de 100 participants. Hi van prendre part les categories Bacteri, Pollet, Benjamí i Infantils (I i II) i la competició va puntuar per a la Copa Nins de la disciplina. Es pot consultar la classificació en el següent enllaç.

Resultats Micro Pirineus

Celebrada la 23a edició de la Marxa Pirineu amb podis catalans
comentaris