El club d'hoquei Aldahra Fagavi de Vila-sana prepara l'ascens a l'OK Lliga

photo_camera El tècnic Jordi Capdevila en una de les sessions d'entrenament

El Club d'Hoquei Aldahra Fagavi Vila-sana està a un pas de l'ascens a la màxima categoria femenina. Mancant un partit, l'equip del Pla d'Urgell encapçala la classificació i, en l'última jornada que es disputa aquest dissabte, els n'hi ha prou amb un empat davant el Girona, segon en la classificació, per aconseguir el somni de militar en la màxima categoria de l'hoquei femení estatal.

El partit es disputarà a les 20.50 hores en el pavelló poliesportiu de Girona i l'Ajuntament de Vila-sana tornarà a recolzar al club i els seus seguidors i seguidores col·laborant amb el seu desplaçament a terres gironines. D'aquesta manera, es posarà a disposició dels afeccionats, un autobús per viure aquesta important gesta esportiva.

l'Ajuntament de Vila-sana tornarà a recolzar al club i els seus seguidors i seguidores col·laborant amb el seu desplaçament a terres gironines

L'equip del Pla d'Urgell afronta la darrera jornada amb 60 punts, un més que el Girona, amb el que un empat o victòria li donaria l'ascens. En canvi, una derrota li condemnaria, amb el que el partit té connotacions de final i motius per a un moderat optimisme després que el Aldahra Fagavi guanyés el partit de la primera volta.

La junta del club es va marcar l'objectiu, en un inici, de pujar a la OK lliga en cinc anys, ja que la mitjana d'edat de l'equip és de 18 anys, però després d'un any d'adaptació en aquest segon ja pot aconseguir la meta.

comentaris