El Club Esportiu Pla d'Urgell presenta els catorze equips de la temporada

En la nova temporada el club del Pla d'Urgell incorpora per primera vegada els equips de la categoria Prebenjamí

Fotografia dels membres dels equips de la nova temporada de CEPU
photo_camera Fotografia dels membres dels equips de la nova temporada de CEPU

El Club Esportiu Pla d'Urgell va presentar els catorze equips d'aquesta temporada, en un acte que es va celebrar el passat dimecres a Golmés, entre els que s'han incorporat per primera vegada tres equips Prebenjamins, a més de l'equip Femení Aleví-Infantil que per tercer any consecutiu competirà a la competició femenina de Lleida.

Partit CEPU i BalaguerL'acte es va dur a terme en el Camp Municipal de Golmés, on juguen diversos equips del Club, que ha vist com recentment s'ha construït un nou espai de vestidors, bar i sales de material. En acabar es va disputar un encontre de l'equip Juvenil contra el Balaguer.

Durant l'acte van ser-hi presents tots els Alcaldes dels pobles que formen part del Club Esportiu Pla d'Urgell: Bell-lloc, Bellvís, El Poal, el Palau, Sidamon i Golmés, així com representacions del Consell Comarcal, la Diputació de Lleida i la resta d'institucions de la comarca, a més de Jordi Terés i Jordi Solé, representants de la FCF a Lleida. A les autoritats els van acompanyar més de mig miler de persones, aficionats i familiars dels esportistes.

Comentaris