26.09.2020 |
Territoris.cat

Una competició que es compaginarà amb els Jocs Esportius Escolars de Catalunya

Una iniciativa impulsada, pel consell esportiu del Pla d’Urgell, del Pallars Jussà i de les Garrigues, el CA Bellvís, Xafatolls, Esbufecs i Joventut Atlètica d’Arbeca i les AMPA dels col·legis de les tres comarques, juntament amb la Diputació de Lleida i amb el suport del consell català de l’Esport.

Participants en el Correpoma de Barbens aquest cap de setmana
Participants en el Correpoma de Barbens aquest cap de setmana
Una competició que es compaginarà amb els Jocs Esportius Escolars de Catalunya

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació del Circuit lleidatà de Cros del curs 2015/2016, que s’organitza per primer cop a les comarques lleidatanes i que puntua també pels jocs esportius escolars de Catalunya

Presentació del circuit de cros escolar a la DiputacióAquest circuit de cros està organitzat pel consell esportiu del Pla d’Urgell, del Pallars Jussà i de les Garrigues conjuntament amb el CA Bellvís, Xafatolls, Esbufecs i Joventut Atlètica d’Arbeca i les AMPA dels col·legis de les tres comarques, juntament amb la Diputació de Lleida i amb el suport del consell català de l’Esport.

El circuit escolar inclou set jornades puntuables arreu de les tres comarques organitzadores i segueixen el calendari següent: el Cros Esbufecs Mollerussa (25 octubre), el Cros de Tremp (29 de novembre), el Cros Ciutat de les Borges Blanques (13 de desembre), el Cros de Bellvís (17 de gener), el Cros Intercomarcal Ramon Bellmunt d’Arbeca (7 de febrer), el Cros Vila de Juneda (21 de febrer) i el Cros de Golmés (6 de març).

De les set jornades anteriors puntuaran les cinc millors classificacions obtingudes per cada atleta. Es podrà figurar a la classificació independentment del nombre de curses en què s’hagi participat. El preu d’inscripció al circuit serà de dos euros per participant. Els organitzadors preveuen arribar als 5.000 participants.

En la presentació, hi han participat els diputats, Joan Ubach i Enric Mir; el representant territorial d’Esports, Joan Segura; el tècnic de l’Agrupació de consells esportius, Josep M. Roy, i altres representants, com el president del Consell esportiu del Pla d’Urgell, Ramon Parramon, i el president del Consell esportiu de les Garrigues, Josep Beas.

Una competició que es compaginarà amb els Jocs Esportius Escolars de Catalunya
comentaris