Un quart de segle de Caminada a la Llum de la Lluna a Mollerussa amb 1.200 participants

Sortida de la Caminada a la Llum de la Lluna a Mollerussa - Mollerussa TV
photo_camera Sortida de la Caminada a la Llum de la Lluna a Mollerussa - Mollerussa TV

Mollerussa va viure aquest divendres una de les cites tradicionals de l'estiu amb motiu de la Caminada a la Llum de la Lluna, una proposta d'activitat física que enguany commemorava el quart de segle. La convocatòria va reunir 1.200 els participants que van voler fer costat a una iniciativa que estava organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Mollerussa i l’AA Xafatolls.

Caminada a la Llum de la LLuna 2018Els participants van prendre la sortida al Parc Municipal, per recórrer la distància de 10 kilòmetres pel camí de terra i pla, que els participants podien optar entre fer corrent o caminant. El trajecte va ser pel Parc Municipal, carretera de Miralcamp, avinguda del Canal, pel camí de Belianes, banqueta del Canal, Salt del Duran i tornada al Parc Municipal.

Tots els participants van rebre com a obsequi una polsera fluorescent, una samarreta de record, avituallament líquid (al Salt del Duran), entrepà i beure, a més de participar en diferents sortejos

A més, un any més tots els participants van poder col·laborar amb el projecte Porta l'aigua solidària que impulsa el Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran (CIS), en una iniciativa que es va posar en marxa l'any 2015 per sensibilitzar la població sobre les dificultats que tenen moltes persones d'arreu del món de tenir l'aigua a l'abast. La col·laboració va consistir a transportar una ampolla d'aigua durant el trajecte per prendre consciència d'aquesta dificultat en l'abastiment d'aigua potable. Gràcies a les aportacions dels particulars i a suport dels patrocinadors de la caminada, enguany es podran lliurar 3.000 euros, als projectes que el missioner basc porta a terme a la població etíop de Wukro.

Comentaris