Àlex Méndez i Núria Tilló guanyen la 36a Cursa de l'Indiot de Mollerussa

Sortida de la Cursa de l'Indiot de Mollerussa 1
photo_camera Sortida de la Cursa de l'Indiot de Mollerussa

La Cursa de l'Indiot va inaugurar aquest dimecres les activitats de la remodelada plaça Manuel Bertrand de Mollerussa, la prova organitzada per l'AA Xafatolls i l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell va reunir 750 atletes, que van competir en un circuit urbà de vuit quilòmetres. Els guanyadors de la prova van ser Àlex Méndez i Núria Tilló.

Podi femení de la Cursa de l'Indiot 2018Enguany la prova incloïa la modalitat Ekkiden, consistent en completar el recorregut amb equips de dos corredors els quals s’havien de passar-se el xip a mitjan trajecte com si fos un relleu. En aquesta modalitat, amb 29 equips participants, van resultar guanyadors Ahmed Hfairi-Roger Estradé, seguits de Yolanda Cebrián-Josep Ramon Sanahuja, i de Pau Aiguadé-Iker Cerezo, tots ells de l'AA Xafatolls.

Podi masculí de la Cursa de l'Indiot 2018Pel que fa a la resta de classificats, en la categoria masculina, va seguir al guanyador Álex Méndez del CA Arroyomolinos, José Manuel Vieito, del XA SAR Vermú Petroni, i Diego Cardozo dels Xafatolls. Pel que fa a les fémines, l'atleta del Xafatolls Núria Tilló, va tenir com a contrincants a Eva Ledesma del Club Tri 4.40, i en tercera posició la independent Ariadna Jofre.

La sortida i l’arribada de la cursa estava ubicada en la renovada plaça de Manuel Bertrand i va mantenir el recorregut pel centre de la ciutat, com venia sent habitual. La prova va transitar per un circuit urbà distribuït en dues voltes de 4 kilòmetres cadascuna amb l’objectiu d’evitar els doblaments. D’aquesta manera, el recorregut va combinar carrers del centre urbà amb altres més cèntrics, com ara l’avinguda del Canal i el primer pont del camí de Belianes.

Comentaris