Els Esbufecs tornen del mundial de Retrorunning d'Alemanya amb 12 medalles

Els atletes del Pla d'Urgell van representar Catalunya en la competició, que se celebra bianualment, en la que hi participaven vint-ii-cinc paisos 

Les atletes del Club Esbufecs recullen les medalles d'or
photo_camera Les atletes del Club Esbufecs recullen les medalles d'or

Una delegació de set atletes del Club Esbufecs van participar en el RetroRunning World Championship que es va celebrar en la ciutat alemanya d'Essen del 14 al 17 de juliol. Els atletes catalans van competir amb 180 participants representants de vint-i-cinc països, en la sisena edició de la competició que se celebra bianualment.

Les banderes dels paisos participants en el mundial de RetrorunningEl palmarès català el va encapçalar l'equip de relleus 4 x 400 del que en formaven part Marina Castells, Doua Zaoui, Oxana Bonjorn i Antje Strothmann, que revalidaven l'or aconseguit en el mundial celebrat en la ciutat italiana d'Aosta, l'any 2014.

Completaven medalles d'argent Doua Zaoui, Aleix Bonjorn i dues aconseguides per Adrià Cansiò. Les terceres posicions i les medalles de bronze les aconseguien els mateixos Doua Zaoui, Aleix Bonjorn, Oxana Bonjorn i Manuel Portè.

L'expedició catalana va aconseguir meritòries quartes i cinquenes posicions en altres de les modalitats de Retrorunning en les que hi van participar, ja amb la mirada posada en la propera cita atlètica que tindrà lloc a Irlanda l'any 2018.

Els membres de la delegació de Mollerussa, Pla d'Urgell i Catalunya, van mostrar la seva satisfacció pel fet de poder escoltar Els Segadors, com a himne del seu país, cada cop que els atletes van pujar al pòdium, un fet poc freqüent en altres competicions mundials.

comentaris