La Federació Catalana homologa el circuit de la Mitja Marató de Mollerussa

La Mitja Marató manté la seva implicació amb el Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran amb la recollida de sabatilles esportives entre els atletes participants
Edicions anteriors de la Mitja Marato Mollerussa
photo_camera Edicions anteriors de la Mitja Marato Mollerussa

Mollerussa celebrarà el pròxim diumenge 20 d'octubre la trenta-dosena edició de la Mitja Marató, una convocatòria que comptarà per primera vegada amb l'homologació del circuit, per part de la Federació Catalana de Mitja Marató, la qual cosa permetrà que les marques aconseguides per atletes puntuïn en el calendari català i també la possibilitat de poder fer la cursa amb la modalitat Ekiden per parelles.

La Mitja Marató, que organitzen conjuntament l'Ajuntament de Mollerussa, i l'Associació Atlètica Xafatolls, així com la col·laboració de l'Ajuntament de Golmés, espera la participació de 800 corredors, dels quals 600 es preveu que s'inscriguin en la Mitja Marató, i al voltant de 200 participin en la cursa de 5 quilòmetres.

La sortida està prevista a les 10 del matí des de la plaça de l'Esport, de la capital del Pla d'Urgell, i l'arribada es farà, al parc municipal. Els dorsals es podran recollir durant la tarda de dissabte des de les 6 fins a les 8 al pavelló poliesportiu 11 de Setembre.

Així mateix s'ha decidit suprimir les curses infantils que es duen a terme la tarda del dissabte previ per la proximitat amb el Cros Culleré que enguany tindrà lloc el 3 de novembre a la Pista d'Atletisme

Presentació de la Mitja Marató de MollerussaRecordar que es repetirà la iniciativa engegada l'any passat de premiar als tres equips millor classificats, el resultat s'establirà amb els temps de 4 dels seus corredors que primer entrin a meta, un dels quals com a mínim ha de ser una dona. Pel que fa al ritme d'inscripcions, de moment ja hi ha més de 500 inscrits per disputar la Mitja, i al voltant de 150 per a la cursa de 5 quilòmetres.

Hi haurà 4 avituallaments al llarg del recorregut i ambientació musical amb batucada i Dj.'s. També s'oferirà servei de crioteràpia i massatges a l'arribada i es comptarà amb llebres perfectament identificades per marcar el ritme a 1,24, 1,30, 1,35, 1,40 i 1,50.

Els organitzadors han agraït la col·laboració dels patrocinadors de la prova com són Serveis Rosselló, Pujol i FMC i enguany com a novetat també Sorea i IClotet. Així mateix, han destacat la implicació amb el Centre d'Iniciatives Solidàries Ángel Olaran amb la recollida de sabatilles esportives entre els atletes participants.

Comentaris