23.10.2021 |
Territoris.cat

El Grup Xou del CH Juneda, quart a l’Estatal, es classifica pel Campionat d’Europa

El Grup Xou del Club Hoquei Juneda va assolir la classificació per al Campionat d’Europa en acabar en la quarta posició al Campionat d’Espanya de Grups Xou Petits de Saragossa.

patins-2
Les patinadores del CH Juneda al campionat estatal de Saragossa.
El Grup Xou del CH Juneda, quart a l’Estatal, es classifica pel Campionat d’Europa

El Grup Xou del Club Hoquei Juneda va assolir la classificació per al Campionat d’Europa en acabar en la quarta posició al Campionat d’Espanya de Grups Show Petits de Saragossa.

L’equip junedenc va tenir una gran actuació al Campionat d’Espanya, celebrat el passat cap de setmana al Pabellón Príncipe Felipe de Saragossa, i només es va veure superat per tres conjunts: el CP L’Aldea, que es va endur la medalla d’or, el CPA Sant Celoni, que va ser plata, i el Vilanova Fundació, que es va endur el bronze. El CH Juneda va ser quart pel davant del CPA Ripollet. La proposta del CH Juneda va ser Diferents gotes d’olor a perfum, de gran qualitat tècnica, gràcies a la qual va assolir aquesta quarta posició que li dóna dret a participar a l’Europeu juntament amb els tres conjunts que van ocupar el podi.

Pel que fa als guanyadors, el CP L’Aldea, la seva proposta Crash va fer història, ja que va suposar el primer or per aquesta entitat en Grups Show, demostrant a més que la medalla de plata conquerida al passat Mundial no va ser una casualitat. Per la seva part, el CPA Sant Celoni va presentar l’espectacle Veu d’arbre i el Vilanova Fundació la proposta Passar pàgina.

El Grup Xou del CH Juneda, quart a l’Estatal, es classifica pel Campionat d’Europa
comentaris