18.08.2022 |
Territoris.cat

El Grup Xou de Juneda prepara l’assalt al Català en una exitosa gala

El Pavelló Poliesportiu Municipal de Juneda va acollir diumenge passat la 5a Gala del Grup Xou del CH Juneda, que va registrar una gran afluència de públic per veure l'espectacle de patinatge.

xou-1
Reconeixement al Grup Xou del CH Juneda per la seva trajectòria.
El Grup Xou de Juneda prepara l’assalt al Català en una exitosa gala

El Pavelló Poliesportiu Municipal de Juneda va acollir diumenge passat la 5a Gala del Grup Xou del CH Juneda. El recinte va obrir les seves portes mitja hora abans de l’inici de la gala i va presentar una gran afluència de públic per veure l'espectacle de patinatge.

El Grup Xou va estar acompanyat per representants del Club Patí Borges, el Club Patí Bordeta, el CE Patí Torregrossa, el Club Patí Mollerussa i les Dancerines, les monitores de dansa del Grup Esclat, a més del components de la secció de patinatge del CH Juneda, que van delectar a tota la concurrència amb una magnífica actuació.

El moment més esperat de la vetllada va arribar al final, quan el grup de Juneda va emocionar al públic amb el seu nou xou, que porta per títol Gotes d’Olor a Perfum i amb el qual treballaran aquest 2015 procurant arribar el més lluny possible. De moment, ja han obtingut la medalla d’or al Campionat Territorial, i ara lluitaran els dies 7 i 8 de febrer el Campionat de Catalunya que se celebrarà a Reus.

El Grup Xou de Juneda prepara l’assalt al Català en una exitosa gala
comentaris