La Xallenge David Duaigües donarà el tret de sortida a la primera lliga BTT de Ponent

Creen un circuit de marxes ciclistes de Lleida, Ponent BTT
photo_camera Creen un circuit de marxes ciclistes de Lleida, Ponent BTT

La Xallenge David Duaigües inaugurarà aquest diumenge 8 de març a Almatret, el circuit de la Lliga Ponent BTT, una iniciativa que sorgeix de l'empenta del Club Esportiu Atletisme Ponent i Iter5, que integrarà també la BTT Montmaneu 494, el 22 de març a Seròs i la BTT Secans de la Noguera d'Algerri els dies 28 i 29 de març.

Creen un circuit de marxes ciclistes de Lleida, Ponent BTTL'objectiu de la lliga és esdevenir un element aglutinador de l'activitat, un espai d'intercanvi i de col·laboració dels organitzadors d'acord amb la seva experiència i un punt de trobada de tots els aficionats al ciclisme de muntanya, que d'aquesta manera comptaran amb el valor afegir i l'al·licient que suposa que hi hagi un reconeixement final al seu esforç.

La nova Lliga Ponent BTT estarà oberta a tots els ciclistes que participen en qualsevol de les marxes ciclistes que conformen el circuit. Segons els impulsors la proposta està oberta a la incorporació de noves marxes durant la temporada

Creen un circuit de marxes ciclistes de Lleida, Ponent BTTLes categories seran F-Júnior / M-Júnior (20 anys o menys), F-Sènior / M-Sènior (entre 21 i 40 anys), F-40 / M-40 (entre 41 i 50 anys), F-50 / M-50 (entre 51 i 60 anys) i F-60 / M-60 (més de 60 anys).

Per puntuar, caldrà participar en un mínim de tres marxes del calendari. Per confeccionar les classificacions, es tindran en compte tots els temps de totes les marxes que hi ha a la Lliga, sempre segons un sistema de càlcul de punts que es fa d'acord amb la distància i al desnivell de la prova.

Les classificacions i tota la informació que genera la Lliga Ponent BTT es podran consultar a: www.iter5.cat/lliga_ponent_btt.

Comentaris