Jornada solidària amb 12 hores d'esport 'non stop', aquest dissabte a Torrefarrera

Sota l'organització de Waps i Xavi Thai, oberta a tothom amb running, cycling, pàdel i body pump, entre altres

cartell waps texte boWaps i Xavi Thai Assessor Esportiu han organitzat, per aquest dissabte 7 de gener, una Activitat Solidària amb Oxfam Intermón consistent en 12 hores d’esport non stop que estan obertes a socis i no socis de Waps.

L'activitat es farà de les 9 a les 21 hores al polígon Les Comes de Torrefarrera

L’activitat, en què també col·labora Iter5s’iniciarà les 9.00 a les instal·lacions de Waps, al Polígon Industrial Les Comes de Torrefarrera, i acabarà a les 21.00 hores. Durant tota la jornada, els participants podran gaudir de 12 hores de running en un circuit tancat d’1 kilòmetre pel polígon de Torrefarrera, amb premis per al corredor més ràpid i per aquell que doni més toms al recorregut; 12 hores d’activitats dirigides (body pump, body combat, zumba, cycling, defensa personal,...); bateig de pàdel (amb sessió teòrica, classe pràctica i partidets); activitats infantils; coca i xocolata, sorteig de regals, sorpreses i molt més.

Les donacions solidàries seran de 5 euros per activitat o bé de 10 euros per tres activitats. En finalitzar la jornada, es farà un gran sorteig de regals.

Les inscripcions, que encara són obertes, es poden fer a través de www.waps.cat (http://www.waps.cat/oxfam/#).

Comentaris