Juneda acull dissabte la Copa Catalana de Patinatge Artístic

La secció de patinatge del Club Hoquei Juneda organitza aquest proper dissabte, 22 de novembre, la Copa Catalana de Lliure 2014, al Pavelló Poliesportiu de Juneda, en la modalitat d’individual femení.

Les patinadores artístiques del grup baby's del CH Juneda
photo_camera Les patinadores artístiques del grup baby's del CH Juneda

La secció de patinatge del Club Hoquei Juneda organitza aquest proper dissabte, 22 de novembre, la Copa Catalana de Lliure 2014, al Pavelló Poliesportiu de Juneda, en la modalitat d’individual femení. En la competició participaran patinadores de categories Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, Junior i Sènior, que hauran de seguir les normatives establertes en el reglament vigent del Comitè Artístic de la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA).

L’organització ha previst que a partir de les 09:00 h comencin els entrenaments oficials de les diferents federacions territorials, fins a les 13:00 h. A partir de les 14:45 h es farà l’obertura del campionat, per donar pas tot seguit a l’inici de la competició, a les 15:00 h, amb el Programa Lliure Sènior, fins a les 21:30 h, que està previst que finalitzin les patinadores Benjamí. A continuació, hi ha previst el lliurament de medalles i trofeus, així com la cloenda oficial del campionat.

Pel que fa a les inscripcions, l’organització ha donat a conèixer un total de 61 participants, repartides entre les diferents categories: 3 patinadores Benjamí, 12 d’Aleví, 12 d’Infantil, 12 Cadet, 12 Juvenil, 7 de Junior i 3 de Sènior. La competició compta amb la col·laboració, entre d'altres, de l'Ajuntament de Juneda, el Consell Esportiu de les Garrigues, la Diputació de Lleida i la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

Comentaris