Juneda reuneix 400 atletes en una prova amb l'argument gastronòmic de la cassola

Sortida de la Cursa de les Cassoles de Juneda
photo_camera Sortida de la Cursa de les Cassoles de Juneda

Juneda va celebrar aquest dissabte la Cursa de les Cassoles, una convocatòria que en la sisena edició va reunir al voltant de quatre-cents participants, cent vuitanta amb ganes de córrer, i docents deu per gaudir d'una marxa per territori garriguenc, gaudint del paisatge i compartint activitat física.

Cursa de les Cassoles de Juneda, la banqueta de la quarta séquia del CanalLa iniciativa esportiva, organitzada pel Consell Esportiu de les Garrigues, l'Ajuntament de Juneda i l'associació ADPN la Banqueta, proposava quatre recorreguts: dos corresponents a les curses atlètiques, de 10 i 5,5 kilòmetres, i dos per fer com a caminada popular, de 14 i 8 kilòmetres, tots ells discorrien per de la quarta séquia de la banqueta arbrada del Canal d'Urgell, un entorn magnífic per córrer o caminar.

En les curses competitives, puntuables per la Lliga Ponent, es van proclamar guanyadors en la cursa de 10 quilòmetres Marc Aranda (Valencia CF), seguit de Miquel Fresneda (CN Sabadell) i Xavi Costa (Xafatolls), segon i tercer, respectivament. Pel que fa a les fèmines, el millor temps l'aconseguia l'actual campiona de les Mitges de Ponent, Anna Artal (Amics Atletisme Andorra), pel davant de la campiona de la Lliga Ponent, Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), seguides de Núria Sus (AE Ekke).

Cursa de les Cassoles de JunedaEn el recorregut de 5,5 quilòmetres el millor temps l'aconseguia l'independent Ramon Barrufet, seguit d'Hamza Naveed (Esports Truga), segon, i de Gilbert Sanz (Runners Balaguer), tercer. En dones, Antònia Argilés (Clos Pons Thai Runners) va ser la més ràpida, pel davant de Margot Falip (Esports Truga), segona, i de la independent Laura Pallejà, tercera.

La propera cita de la Lliga Ponent serà la Cursa de la Paràlisi Cerebral Balàfia-Aremi, que se celebrarà el diumenge 16 de juny. Podeu trobar més informació a: www.iter5.cat.

comentaris