L'entorn de l'Estany d'Ivars i Vila-sana reuneix l'elit de l'atletisme

Sortida de la Volta a l'Estany d'Ivars i Vila-sana
photo_camera Sortida de la Volta a l'Estany d'Ivars i Vila-sana

Els paratges de l'entorn de l'Estany d'Ivars i Vila-sana van reunir aquest diumenge 650 atletes que van respondre a l'onzena edició de la volta al parc natural del Pla d'Urgell. Una cita esportiva en la qual es van proclamar guanyadors els atletes Gerard Cabestany i Laura Gómez en el recorregut de 10 quilòmetres, i en la de set quilòmetres imposaven Francesc Lacueva i Antonia Argilés.

La Volta a L'estany d'Ivars i Vila-sana, que també forma part del circuit de la Lliga Ponent, proposava curses sobre dues distàncies, els 10 i els 7 kilòmetres, a més d'una cursa en cadira de rodes i una caminada de 7 kilòmetres.

Totes les modalitats van compartir el mateix punt de sortida, situat al centre d'Ivars d'Urgell, al davant de l'Ajuntament. La caminada tenia com a objectiu poder donar resposta a les peticions de socis i simpatitzants.

En la cursa de 10 quilòmetres es van classificar en segon lloc Eudald Carreras i en tercer Ramon Bosch, i pel que fa a les fèmines Rosamari Carulla entrava en segon lloc, seguida de Francina González.

En la de set quilòmetres el segon més rapit va ser Sergi Nunes, seguit de Rodrigo Peña, i en la secció femenina la segona posició va ser per Margot Falip seguida de Cecilia Coromina. Quant a la cursa en cadira, els més ràpits van ser Josep Domènech i Anna Gilabert.