Liciten la primera fase per a la pista d'atletisme del Parc de la Serra

Aquesta primera etapa dels treballs tenen un pressupost de 444.307 euros i contempla el moviment de terres i la instal·lació de drenatges, entre altres actuacions

Projecte pista d'atletisme del Parc de La Serra
photo_camera Projecte pista d'atletisme del Parc de La Serra

L’Ajuntament de Mollerussa ha tret a licitació la contractació de les obres de la primera fase de la pista d’atletisme que s’ha de construir al Parc de la Serra, segons ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona. Aquesta primera fase, que té un pressupost de licitació de 444.307 euros, contempla el moviment de terres per adequar el terreny, la instal·lació dels drenatges necessaris, la construcció de la tanca perimetral i la col·locació del tartan o material sintètic de què ha d’estar fet el terra de la pista.

Cal recordar que en el Ple ordinari del passat mes de juliol és aprovar la declaració de la plurianualitat d’aquesta obra, que compta amb una subvenció de 300.000 euros aportada per la Diputació de Lleida mentre que la resta de diners provenen de fons propis. Per aquest motiu, durant aquest any s’ha previst una dotació de 197.980 mentre que els 246.327 restants es preveuran en la propera anualitat, de manera que es puguin finançar amb 150.000 de la subvenció i els 96.327 restants a càrrec del pressupost del 2016.

L'Ajuntament tanca els accessos d’un edifici deshabitat al carrer Montsec davant les queixes dels veïns

D’altra banda, el consistori també ha adjudicat un contracte menor d’obres a dues empreses de la ciutat per tal que portin a terme els treballs necessaris per a tancar els accessos a un edifici deshabitat al carrer Montsec, la situació del qual ha generat les queixes dels veïns per la brutícia que acumula, segons Solsona. Les obres consistiran en el tancament de finestres de la primera planta i de les portes d’accés, uns treballs valorats en 2.032 euros, i la realització de parets de tancament i arrebossat a bona vista amb la finalitat d’evitar l’entrada a l’immoble per un import de 1.381 euros.

L’Ajuntament ha optat per dur a terme aquestes obres de conservació i manteniment d’aquest edifici deshabitat de manera subsidiària tot i que té previst revertir aquest import a l’entitat bancària que n’és propietària. 

Comentaris