La Lliga Ponent incorpora al calendari atlètic la cursa del Pou Bo de Torregrossa

L'alcalde de Torregrossa Josep M. Puig preideix la presentació de la Cursa del Pou Bo 1
photo_camera L'alcalde de Torregrossa Josep M. Puig preideix la presentació de la Cursa del Pou Bo

Torregrossa s'estrenarà en el calendari atlètic lleidatà amb la Cursa del Pou Bo, una convocatòria puntuable per la Lliga Ponent, que se celebrarà el 24 de març. El municipi del Pla d'Urgell completarà la proposta esportiva amb una marxa oberta a tot el públic. La iniciativa s'impulsa des de l'Associació del Pou Bo amb la col·laboració de Boira Experience, que pretenen començar de forma modesta amb un màxim d'inscripcions per la cursa de 250, i 150 per a la Marxa.

Torregrossa posa el nom d'una de les seves festes més populars, a la proposta esportiva que té la voluntat de fomentar l'activitat física, i els hàbits saludables, conscienciar de la necessitat del respecte i cura del mateix cos, afavorir el coneixement i respecte de l'entorn i destacar el valor dels espais que envolten les proximitats de la cursa.

La convocatòria del Pou Bo, tindrà tres recorreguts, els puntuables per la Lliga Ponent, de 5 i 10 quilòmetres, i la marxa de 7 quilòmetres, circuits que discorren pel terme de Torregrossa i camins de la rodalia, sense dificultat tècnica. Les curses, amb un 80% sobre terra i un 20% sobre asfalt, estan pensades per ser recorreguts ràpids, la llarga una mica exigent pel seu desnivell acumulat positiu de 82 metres i la curta més fàcil amb 20 metres de desnivell. El recorregut de la marxa, amb 30 metres de desnivell és apte per a totes les edats i condicions físiques.

A més dels diferents avituallaments, els participants rebran una motxilla amb obsequis solidaris, i també podran gaudir d'assessorament de fisioteràpia a l'arribada, guarda-roba, dutxes i WC. A més de servei de bar, entrepà, parc infantil amb monitoratge i entraran en el sorteig d'obsequis diversos.

INSCRIPCIONS A https://boiraexperience.cat/cursapoubo/   

Comentaris