20.10.2021 |

La Marxa BTT Secans de la Noguera estrenarà una prova de cronoescalada

La prova de la cronoescalada serà la primera de tipus competitiu que se celebri a Catalunya dins de l'àmbit de la BTT
CARTELL (1) (1)
Un dels futurs participants a la cronoescalada de la Marxa
La Marxa BTT Secans de la Noguera estrenarà una prova de cronoescalada

Els dies 10 i 11 d’abril se celebrarà la Marxa BTT Secans de la Noguera, que ja ha obert inscripcions per la seva segona edició. La cita, organitzada pel Club Esportiu Gessers d’Algerri, oferirà dos dies de BTT a l’entorn natural i paisatgístic d’Algerri, Ivars de Noguera i Os de Balaguer.

El tret de sortida serà el dissabte 10 amb l'estrena d'una prova de cronescalada individual fins l’ermita de Cérvoles. Aquesta activitat és una novetat dins de la Marxa i, a més, serà la primera cronoescalada competitiva de BTT de tot Catalunya.

La Marxa comptarà amb les normatives fixades per la Federació Catalana de Cicilisme en matèria d'higiene sanitària.

El format habitual tindrà lloc el diumenge 11 amb la marxa de BTT que tindrà tres recorreguts de diferent nivell. Els participants passaran dels 400 metres de la plana dels Secans de la Noguera fins als 1.000 metres d’altitud al capdamunt de Montessor, gaudint de les serres dels vessants de la Noguera Ribagorçana i dels voltants de l’embassament de Santa Anna.CARTELL (1)

Pel que fa a les rutes, l’anomenada La Cérvola serà la més llarga, amb 63 kilòmetres de recorregut i 1.800 metres de desnivell positiu, amb camins, corriols, trialeres i pujades de pedra. La ruta mitjana és La Guineu, amb 35 kilòmetres i 900 metres de desnivell. Finalment, la ruta curta, més familiar, serà L'Àguila, amb 15 kilòmetres i 200 metres de desnivell. Es pot trobar més informació sobre la prova i efectuar les inscripcions a www.iter5.cat.

La Marxa BTT Secans de la Noguera estrenarà una prova de cronoescalada
comentaris