Medalles d'or i plata dels Xafatolls en el Campionat de Catalunya de relleus mixtos

photo_camera Els Atletes de l'AA Xafatolls triumfen al Campionat de Catalunya de relleus mixtos de cros 1

L'escola d'atletisme de l'Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, va aconseguir una medalla d'or i una de plata en la primera edició del Campionat de Catalunya de relleus mixtos de cros que es va celebrar el diumenge 11 de novembre a Canovelles. El club del Pla d'Urgell es va presentar a la convocatòria atlètica amb 5 equips, i al marge dels dos podis, van aconseguir un quart, vuitè i vint-i-setè lloc.

Els Atletes de l'AA Xafatolls triumfen al Campionat de Catalunya de relleus mixtos de crosEl resultat més sorprenent de l'AA Xafatolls, va ser el de l'equip que conformaven Aixalà, Judit Pérez, Jan Morales i Natàlia Sabaté, amb la medalla d'or en la categoria Sun10, la segona medalla, en aquest cas de plata, l'obtenien els atletes de la categoria Sub14 Jordi Estradé, Aran Badia, Dídac Trullols i Maria Díaz.

Els del Pla d'Urgell completaven el palmarès amb la quarta posició de Júlia Díaz, Pau Aiguadé, Aya Elmouki i Íker Cerezo, el vuitè lloc de Roger Estradé, Eva Ribalta, Bernat Vaqué i Núria Ribalta i finalment Carlota Niubó, Carles Grañó, Laia Aixalà i Roger Abós en la vint-i-setena posició.

La següent cita serà el 25 de novembre a la mítica Jean Bouin de Barcelona, la cursa més històrica de Catalunya a la que l'any passat el Xafatolls va aconseguir ser l'equip Català amb més podis.