Més de 500 ciclistes participen en la sisena edició de la BTT Terra d'Oliveres d'Arbeca

Coincidint amb la convocatòria es va celebrar la quarta fira de la BTT amb "bon ambient i animació"

BTT Terra Olivera Interior
photo_camera Els participants van passar pels carrers més importants de la vila

Un total de 522 ciclistes van participar diumenge dia 13 en la sisena edició de la BTT Terra d'Oliveres d'Arbeca, convocatòria que va aplegar participants de totes les edats i de diferents punts de Catalunya i de la Franja, segons els organitzadors.

El grup de percussió Pim Pam Dale Maraca donava el tret de sortida a l'edició d'enguany, la qual comptava amb tres circuits amb recorreguts de 21, 37 o 60 km pels termes d'Arbeca, Maldà, l’Espluga Calba i els Omellons.

A la cita no van faltar cares conegudes dins el sector com el subcampió del món M-40, Xavier Carnicé

Pel que fa a la 4a edició de la fira de la BTT, els organitzadors van destacar "el bon ambient i animació" durant tot el matí, amb la participació de fisioterapeutes, massatgistes, diverses rutes per etapes, tallers de bicis, botigues de roba especialitzada i un inflable pels més petits.BTT Terra Olivera Recurs

A la cita no van faltar cares conegudes dins el sector com Xavier Carnicé, subcampió del món M-40, o Miquel Llaudet, Top-10 M-40.

Els primers classificats del circuit llarg en categoria masculina van estar en primer lloc Roger Argelaguer (FASOL Bikes), amb un temps de 2:38:49; en segon lloc, Christian Vázquez amb 2:41:46 (Bicipark Reus), i en tercer, Jordi Garrido amb 2:41:52 (BTT Montblanc- Nou Espai Coluer). En la categoria femenina les tres primeres a arribar a la meta van ser: Ramona Gabriel, amb 3:08:16 (Blue Motors Ponts); seguida d'Inés Rodríguez, amb 3:30:48 (Bike Garraf PanSalud), i de Laura Baleta 3:38:12 (Blue Motors Ponts).

Al circuit mitjà els guanyadors van ser David Ramon Rubinat, qui va fer un temps de 1:35:59 (Bike Garraf PanSalud); Sergio Ginés, segon, amb 1:36:45 (Club Esportiu Casal de Sords BCN), i Oriol Muntanyola, tercer, amb 1:37:19 (MotoClub Segre). A la categoria femenina van ser: Aida Viladrich, primera amb 1:58:38 (C.C. Bas); Núria Garcia, amb 2:09:03 (C.C. Flamets), i, en tercer lloc, Núria Martorell 2:17:38 (BTT Valls).

Per últim, els primers llocs en el circuit curt van ser per a Salva Gázquez, amb un temps de 00:47:21; el segon millor temps el va fer Pau Ballesté amb 00:48:13 i el tercer,  Albert Torres amb 00:48:33. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Iolanda Llobera, amb 1:02:35; seguida d'Atma Martí, amb 1:09:58, i d'Alba Puigarnau, amb 1:11:36.