La Mitja Marató de Balaguer obre diumenge el circuit Mitges de Ponent 2016

També es farà una jornada de Jogging Solidària, una modalitat consistent en córrer o trotar a un ritme lent i suau, en què la quantitat recaptada es destinarà íntegrament a causes benèfiques

mitja balaguer interior
photo_camera Presentació de la Mitja de Balaguer que es farà aquest diumenge

El circuit Mitges de Ponent encetarà la seva segona edició, la del 2016, amb la celebració de la Mitja Marató de Balaguer, primera de les quatre proves puntuables que la configuren. Serà el diumenge 21 de febrer amb sortida a les 11.00 hores al Pavelló Municipal de Balaguer i sota l’organització dels Runners Balaguer i l’Ajuntament de la capital de la Noguera.

La recollida de pitralls es realitzarà el dissabte 20 de 16.00 a 20.00 al mateix pavelló municipal, on estarà situada la fira del corredor, i també es podran recollir els pitralls el diumenge de 8.00 a 9.45 hores.

La prova compta ja amb 600 inscrits entre les tres propostes que inclou

L’oferta atlètica de la jornada està formada, a més de per la Mitja Marató, per curses de 10 i 5 kilòmetres, puntuables per a la Lliga Ponent, i per curses infantils. Fins al moment, entre totes aquestes propostes ja s’han superat els 600 inscrits, dels quals 350 pertanyen a la Mitja Marató.mitja balaguer texte

Tots els participants rebran una samarreta tècnica de màniga llarga, commemorativa de la cursa. Així mateix, es donarà un trofeu al primer i primera atleta balaguerina. Hi haurà trofeu als tres primers classificats de la categoria general i al primer de cada categoria.

Els participants gaudiran també de servei de guarda-roba, dutxes i vestidors, a més d’avituallaments reglamentaris durant tota la cursa.

També es farà una jornada de Jogging Solidària, una modalitat consistent en córrer o trotar a un ritme lent i suau, amb uns drets d’inscripció de 3€ i en què la quantitat recaptada es destinarà íntegrament a causes benèfiques i ho gestionarà l’Ajuntament de Balaguer. El circuit Mitges de Ponent, inaugurat l’any passat, va tenir com a primers campions Ricard Pastó (AA Xafatolls) i Toni Hermoso (Maratonians del Segre).
Entrega de premis del 2015.

Abans, el divendres al vespre, es lliuraran els premis de les Mitges de Ponent 2015

Abans d’aquesta estrena, però, es produirà el lliurament de trofeus corresponent a les Mitges de Ponent 2015 i de la Lliga Ponent 2015. Serà en un acte que tindrà lloc aquest divendres a les 20.00 hores al Teatre L’Amistat de Mollerussa. En la vetllada es comptarà amb la presència d’autoritats, atletes, patrocinadors i representants dels clubs organitzadors i participants.

Comentaris