06.07.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa acollirà el Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic amb una quarantena de patinadors

Auto Nayox patrocinarà l'esdeveniment que se celebrarà els dies 22 i 23 de juliol.

Presentació Campeonato de España patinage interior
Membres del CPA Mollerussa Pla d'Urgell i de l'Ajuntament, en la presentació del campionat
Mollerussa acollirà el Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic amb una quarantena de patinadors

El Pavelló Municipal d'Esports de Mollerussa acollirà els dies 22 i 23 de juliol el 24è Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic en la categoria absoluta sènior, convocatòria que aplegarà una quarantena de patinadors i patinadores de totes les comunitats autònomes de l’Estat espanyol. , segons ha explicat aquest dimarts en roda de premsa la presidenta del CPA Mollerussa Pla d’Urgell, Dolors Priego, club organitzador del certamen en col·laboració amb la Real Federación Española de Patinaje. La presentació ha comptat a més amb l’alcalde, Marc Solsona; el regidor d’Esports, Bernat Díaz, i les patinadores del club Mònica Gimeno i Laura Masanacartell auto nayox

Amb el patrocini d'Auto Nayox, concessionari oficial de Seat per a les comarques del Pla d'Urgell i l'Urgell, el campionat comptarà amb diferents modalitats de patinatge artístic: femení, masculí i parelles. Del CPA Mollerussa Pla d’Urgell competiran Mònica Gimeno, actual campiona de Catalunya, campiona d’Europa 2015 i tercera del món també el 2015, a banda d’assolir set cops el campionat d’Espanya, i Laura Masana, que va obtenir la desena posició a Catalunya.

Durant l'acte, les dues patinadores han dit estar il·lusionades i satisfetes de poder "competir a la teva pista i amb la teva gent".  

Per la seva part, Priego s’ha mostrat contenta de poder organitzar aquest campionat tot i que ha dit que "és tot un repte per al club" però que espera que tot anirà bé perquè compten amb molt voluntariat i la implicació dels pares. A banda, ha explicat que s’espera molta assistència de públic per veure les competicions i desitja que el pavelló, que compta amb un aforament de 400 persones, estigui força ple. 

El preu de les entrades per veure la competició són de 6 euros, divendres i de 8 euros, dissabte; tot i que es pot treure un abonament de 10 euros per als dos dies. Les entrades es poden treure directament dijous dia 21, a la taquilla del pavelló i també a través de la web del club. 

Mollerussa acollirà el Campionat d'Espanya de Patinatge Artístic amb una quarantena de patinadors
comentaris