07.12.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa acull aquest cap de setmana el XXIV Campionat d’Espanya d’Autocròs amb 77 pilots

L'Escuderia Mollerussa serà present a la competició amb la participació de 14 pilots

Edició 2014 del Campionat d'Espanya al Circuit de La Serra.
Edició 2014 del Campionat d'Espanya al Circuit de La Serra
Mollerussa acull aquest cap de setmana el XXIV Campionat d’Espanya d’Autocròs amb 77 pilots

Mollerussa acollirà aquest cap de setmana, els dies 4 i 5 de juny, el XXIV Campionat d’Espanya i de Catalunya d’Autocròs, una prova que comptarà amb 77 inscrits procedents de diferents punts de l’Estat espanyol com Galícia, País Basc o Castellà-Lleó, segons ha explicat Toni Castillón, director de cursa i membre de l’Escuderia Mollerussa, organitzadora de l’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa.Presentació Campionat Espanya Autocros (4) texte

En la roda de premsa de presentació, amb l'alcalde Marc Solsona i el regidor d'Esports Bernat Díaz, Castillón ha indicat que la prova tornarà a comptar amb sis categories: Divisió I, Divisió II i Off- Road, en turismes, i, en monoplaces, Divisió III, Car-Cros i Junior Cros. L'Escuderia Mollerussa serà present amb 14 pilots competint.

Diumenge a partir de les 12.30 tindran lloc les finals

Per la seva banda, el vicepresident de l’Escuderia Mollerussa, Delfí Lahoz, ha manifestat que amb aquesta prova es passarà l’equador del Campionat d’Espanya, ja que és la quarta de les set proves amb què compta la competició. 

El campionat començarà dissabte amb les corresponents verificacions a la carpa del Circuit de la Serra i els entrenaments oficials així com la primera mànega de les sèries classificatòries a la tarda. Diumenge, a partir de les 9 del matí, tindrà lloc la segona mànega de les sèries classificatòries per acabar a partir de les 12.30 hores amb les finals i el posterior lliurament de premis.

Mollerussa acull aquest cap de setmana el XXIV Campionat d’Espanya d’Autocròs amb 77 pilots
comentaris