Mollerussa aplega 800 participants en la primera Cursa per la dóna 'Aecc en marxa' amb triomf dem Rosamari Carulla

Primera edició de la Cursa per la Dona a Mollerussa amb AECC i Xafatolls Texte
photo_camera Primera edició de la Cursa per la Dona a Mollerussa amb AECC i Xafatolls Texte

L'atleta Rosamari Carulla es va imposar aquest diumenge en la primera edició de la Cursa per la Dona, una iniciativa atlètica impulsada per les juntes locals del Pla d'Urgell de l'AECC-Catalunya Contra el Càncer amb la col·laboració de l'Associació Atlètica Xafatolls, la Diputació de Lleida i l'Ajuntament de Mollerussa.

Primera edició de la Cursa per la Dona a Mollerussa amb AECC i XafatollsLa convocatòria atlètica que va reunir al voltant de 800 participants, es va desenvolupar sobre un recorregut de 5 kilòmetres, que va finalitzar en primer lloc Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu), seguida de Joana Tomé (Xafatolls), i de Maite Farran (Juncosa), tercera. Tot i que la cursa també era oberta als homes, no era competitiva, de manera que no hi havia podis masculins. Així i tot, cal reflectir que el millor ha estat Ricard Pastó (Xafatolls), que va fer el recorregut amb la seva parella, Joana Tomé.

Els fons obtinguts amb aquesta cursa es destinaran de forma íntegra als programes i activitats que desenvolupa l'AECC al Pla d'Urgell: suport integral al pacient de càncer i família, informació i prevenció i investigació oncològica de qualitat, atenció psicològica individual i per grups, fisioteràpia aquàtica, marxa nòrdica o ioga 

					També s'ha volgut donar visibilitat a l'entitat local i a les activitats d'ajuda que duu a terme i que eviten molts desplaçaments de malalts i familiars a Lleida gràcies a la col·laboració també del Centre d'Assistència Primària.

La prova va tenir com a centre logístic el Parc Municipal de la capital del Pla d'Urgell, i els participants van rebre com a obsequi una samarreta tècnica i una bossa amb diferents detalls dels col·laboradors i patrocinadors de la jornada.

Comentaris