Mollerussa projecta un pla integral de formació a través de l'esport en el Parc de La Serra

Segons l'alcalde Marc Solsona Mollerussa compta amb una instal·lació inacabada que s'ha de completar amb fons que vagin més enllà dels municipals

Visita de Gerard Figueras a la pista d'atletisme de La Serra amv els Xafatolls
photo_camera Visita de Gerard Figueras a la pista d'atletisme de La Serra amv els Xafatolls

El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, va visitar aquest dissabte, la pista d'atletisme, ubicada al Parc de la Serra de Mollerussa, aprofitant la seva estada a la ciutat per inaugurar Expoclàssic. Al responsable d'Esport de la Generalitat el van acompanyar l'alcalde Marc Solsona i el president de la Diputació Joan Reñé, i el president del Consell Comarcal Josep M. Huguet.

Marc Solsona va explicar que la pista d'atletisme s'integra en un espai en el qual hi ha tres centres educatius, i altres equipaments esportius com els circuits d'autocròs i d'hípica o la de radiocontrol. Un espai que s'ha de consolidar amb l'objectiu que faci possible la formació integral de les persones a través de l'esport.

Visita de Gerard Figueras a la pista d'atletisme de La Serra 1Solsona va afegir que un cop finalitzada la primera fase en què la pista ja és operativa, el consistori trasllada la responsabilitat als usuaris que han de mantenir les instal·lacions i mostrar l'interès en la seva utilització. Per altra banda l'alcalde va afegir que es tracta d'un equipament inacabat que s'ha de completar amb fons que vagin més enllà dels municipals. En aquest sentit va assegurar que l'Ajuntament compta amb el compromís de la secretaria general de l'esport, de dirigir qualsevol línia d'ajut que es pugui destinar a la pista.

La visita va coincidir amb algunes de les activitats programades en el marc del Training Day, organitzat per l'Associació Atlètica Xafatolls, per tal que aquells atletes que ho volguessin poguessin comprovar a través de diferents estacions de proves les possibilitats de l'espai. L'entitat esportiva va inaugurar l'equipament el passat dilluns, amb el campus d'estiu en el qual hi han participat una setantena d'infants i joves, en dos torns.

Gerard Figueras, va explicar que se sentia satisfet en comprovar que Mollerussa aconsegueix un equipament reivindicat per la gent de l'esport, un projecte que l'Ajuntament ha fet possible gràcies a la col·laboració de la Diputació. Figueras va afegir que la secretaria posarà el seu gra de sorra per fer possible que la instal·lació es completi amb les màximes prestacions.

comentaris