Mollerussa reuneix 700 esportistes que caminen i corren contra el càncer

Participants en la caminadacontra el Càncer a Mollerussa
photo_camera Participants en la caminadacontra el Càncer a Mollerussa

La Cursa/Caminada Mollerussa AECC en Marxa contra el Càncer, que s'ha celebrat aquest diumenge la segona edició, que han guanyat Josep Ramon Sanahuja i Mònica Martínez.Sortida solidaria contra el Càncer a Mollerussa

La convocatòria, que ha reunit 700 participants, s’ha desenvolupat sobre un trajecte completament sobre asfalt pels carrers de Mollerussa, amb un recorregut únic de 5 kilòmetres. La novetat d’aquest any era que també hi havia classificació masculina. Així, en homes els representants dels Xafatolls ha ocupat per complet el podi, amb Josep Ramon Sanahuja com a guanyador amb un temps de 17.24, Josep A. Gardeñes en segon lloc (17.24) i José Cobo en tercera posició (17.37), mentre que la quarta plaça ha estat per a tot un clàssic de les curses populars lleidatanes com és Alexandre Tàssies (CE Linyola) amb 17.57. En dones, triomf d’una de les corredores més en forma del moment, Mònica Martínez (Clos Pons Thai Runners), amb un temps de 19.39, pel davant de Sandra Borda (Xafatolls), segon amb 21.38, i de Marta Bosch (CE Linyola), tercera amb 22.27.

Participants en la caminadacontra el Càncer a Mollerussa 1L’organització ha anat a càrrec de la Junta Local de l’AECC de Mollerussa amb la col·laboració de la resta de juntes de l’AECC del Pla d’Urgell i de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, i el recolzament de l’Ajuntament de Mollerussa i de la Diputació de Lleida. El repte era recollir fons per a l’AECC, entitat a la qual s’han destinat els beneficis, a més de donar visibilitat a l’entitat local i a les activitats d’ajuda que duu a terme amb una vintena de persones a la ciutat, així com també a la comarca.

El Club Atletic Linyola participa el Càncer a Mollerussa 1El Parc Municipal ha estat el centre d’operacions d’una jornada en què tots els participants han rebut com a obsequi la bossa del corredor que incloïa una samarreta. A més, han pogut gaudir d’avituallament, servei de dutxes i vestidors a la Piscina Municipal (descoberta), com també de servei de guarda-roba. La prova ha circulat per l’avinguda del Canal, el carrer de Ferrer i Busquets i el carrer de Domènec Cardenal fins a completar els 5 kilòmetres del recorregut.

Comentaris