Ivan Espílez i Rosamari Carulla, guanyadors de l'estrena de la Cursa de Sant Blai al Palau d'Anglesola

Més de 400 participants, en la primera convocatòria atlètica del Palau d'Anglesola, puntuable per la Lliga Ponent

Cursa de sant Blai palau d'Anglesola 1
photo_camera Cursa de sant Blai palau d'Anglesola 1

El Pla d'Urgell inaugurava l'any esportiu, aquest diumenge, amb la Cursa de Sant Blai del Palau d'Anglesola, una convocatòria, que el municipi feia coincidir amb la commemoració de la festa en honor del seu patró, que segurament hauria intercedit a l'hora de la resposta de participació en la prova atlètica, que va superar els 400 corredors.

La primera edició de la cursa la van guanyar Ivan Espílez, de l'AE Ekke, amb un temps de 31,34, malgrat que el campió del circuit Mitges de Ponent, Ricard Pastó, dels Xafatolls, l'hi xafava els talons a escassos 13 segons, i tres segons més tard entrava en la meta Antoni Carulla, dels Runners Balaguer.

Cursa de sant Blai palau d'Anglesola 2Respecte a la categoria femenina, la vilanovenca de La Guineu, Rosamari Carulla, s'imposava amb un temps de 38,44, seguida de l'atleta local, Laura Bota, i membre dels organitzadors, Club Esportiu El Palau d'Anglesola, amb un temps de 42,25. El tercer millor temps femení, l'assolia Elisa Lladós del Clos Pons Thai Runners.

El Club Esportiu El Palau d’Anglesola, va obsequiar a tots els inscrits amb una samarreta tècnica de màniga llarga de gran qualitat i la bossa del corredor, a més de participar en sortejos i tenir accés a premis. També hi ha hagut serveis i dutxes, bar, pàrquing, guarda-roba, inflables per als més petits i classes dirigides amb molt de ritme.

Segons el club amfitrió i el consistori del Palau d'Anglesola de cara al futur, i esperonats per aquest èxit inesperat d’aquesta primera prova, esperen poder ampliar aquesta cursa amb altres distàncies, com la de 5 quilòmetres.

La propera cita de la Lliga Ponent serà la Mitja Marató de Balaguer, que a més inaugurarà la segona edició del circuit Mitges de Ponent. Serà el 21 de febrer i els participants podran optar per participar en una cursa de 5 kilòmetres.

Comentaris