06.03.2021 |
Territoris.cat

La pista d'atletisme de Mollerussa pren forma en el Parc de la Serra

L'Ajuntament executa la primera fase de la pista d'atletisme que va ser qüestionat pels grups d'ERC i el PSC, en considerar que no era el lloc idoni per construir l'equipament

Piata atlñetisme La Serra 1
La Pista d'Atletisme del Parc de La Serra ja comença a tenir forma
La pista d'atletisme de Mollerussa pren forma en el Parc de la Serra

La pista d'atletisme que l'Ajuntament de Mollerussa construeix en el Parc de la Serra comença, a tenir forma, després dels moviments de terres i la compactació. L'empresa adjudicatària ja ha començat a aplicar la capa de material sintètic. Les obres es completaran amb una tanca perimetral per limitar l'accés a la pista.

La pista es va adjudicar per un import de 444.307 euros, que l'ajuntament finançarà amb un ajut de 300.000 euros que va aportar la Diputació de Lleida i la resta de fons propis. La finalització de les obres està previst que finalitzin en un parell de mesos. 

Cal recordar que els grups d'ERC i el PSC van qüestionar la idoneïtat de la ubicació de la pista d'atletisme en el Parc de La Serra, a causa de la distància, que obligarà a utilitzar transport als centres escolars, si l'han d'utilitzar. Els grups de l'oposició consideraven que el consistori podia estudiar una ubicació més propera al municipi. 

La pista d'atletisme de Mollerussa pren forma en el Parc de la Serra
comentaris