La pista d'atletisme de Mollerussa pren forma en el Parc de la Serra

L'Ajuntament executa la primera fase de la pista d'atletisme que va ser qüestionat pels grups d'ERC i el PSC, en considerar que no era el lloc idoni per construir l'equipament

Piata atlñetisme La Serra 1
photo_camera La Pista d'Atletisme del Parc de La Serra ja comença a tenir forma

La pista d'atletisme que l'Ajuntament de Mollerussa construeix en el Parc de la Serra comença, a tenir forma, després dels moviments de terres i la compactació. L'empresa adjudicatària ja ha començat a aplicar la capa de material sintètic. Les obres es completaran amb una tanca perimetral per limitar l'accés a la pista.

La pista es va adjudicar per un import de 444.307 euros, que l'ajuntament finançarà amb un ajut de 300.000 euros que va aportar la Diputació de Lleida i la resta de fons propis. La finalització de les obres està previst que finalitzin en un parell de mesos. 

Cal recordar que els grups d'ERC i el PSC van qüestionar la idoneïtat de la ubicació de la pista d'atletisme en el Parc de La Serra, a causa de la distància, que obligarà a utilitzar transport als centres escolars, si l'han d'utilitzar. Els grups de l'oposició consideraven que el consistori podia estudiar una ubicació més propera al municipi. 

comentaris