Ricard Pastó i Núria Ribalta, s'imposen en el Cros Memorial Josep Ignasi Culleré

Els atletes de l'AA Xafatolls s'imposen en la competició local que està a punt de commemorar quatre dècades, amb una important participació escolar

Cros Cullere Mollerussa
photo_camera Sortida de les categories escolars del Cros Cullere Mollerussa

Ricard Pastó continua demostrant la seva hegemonia en les competicions lleidatanes, l'atleta de l'AA Xafatolls s'ha proclamat guanyador de la 39a edició del Cros Ciutat de Mollerussa, Memorial Josep Ignasi Culleré, una prova que ha reunit en el circuit del Parc de la Serra de la capital del Pla d'Urgell, al voltant de 700 corredors.

Cros Cullere Mollerussa 2Pastó continua tenint a un rival comarcal que l'hi xafa els talons, Alexandre Tàssies, l'atleta de CE Linyola Logigraficsport, que ha creuat l'arc d'arribada en segona posició, i a escassos segons arribava el corredor del Lleida UA Augusto Mendes.

En el que fa a les fèmines, també han tingut color local amb el triomf de la Xafatolls Núria Ribalta, a la que ha seguit en la categoria absoluta Júlia Ollé del FACVAC, i un minut més tard travessava la meta una altra Xafatolls Sandra Borda.

Cros Cullere Mollerussa 1En la categoria junior masculí s'ha imposat l'atleta de CA Vila-seca Fran Grima, seguit de Jordi Bulló del FACVA i en company tarragoní del Vila-seca Benet Manzanares. En la mateixa categoria femenina s'ha imposat Marina Súria del club Escatxics, una segona posició local per Laia Resa dels Xafatolls, seguida de Maria Pérez del CA Vila-seca.

Encara que la participació ha sigut important l'Associació Atlética Xafatolls i l'Ajuntament de mollerussa estudien la possibilitat de traslladar la data d'aquesta competició al mes de gener per tal de poder incrementar la participació escolar. Una prova que el pròxim any celebrarà quatre dècades de trajectòria a la capital del Pla d'Urgell.

comentaris