Ricard Pastó i Rosamari Carulla demostren el seu lideratge en la Cursa de Sant Blai

Ahmed Hfairi i Sandra Borda s’imposen en la prova curta d’una jornada que aconsegueix aplegar 500 participants, el màxim previst

Sortida de la Cursa de Sant Blai del Palau d'Anglesola
photo_camera Sortida de la Cursa de Sant Blai del Palau d'Anglesola

El Palau d'Anglesola reuneix més de mig miler d'atletes en la segona edició de la Cursa de Sant Blai, una prova que impulsa el CE, i l'Ajuntament del Palau d'Anglesola. La competició oferia curses de 10 i 5 kilòmetres, totes dos puntuables per a la Lliga Ponent. Les curses s'han desenvolupat sobre un circuit absolutament pla i que ha fet honor a l'eslògan de la prova ('Cursa de Sant Blai, la més plana que has fet mai') i que era ideal per aconseguir bones marques.

Sortida de la Cursa de Sant Blai del Palau d'AnglesolaEn la categoria masculina es va imposar Ricard Pastó (Xafatolls) amb un crono de 32,11, clarament destacat pel davant d'Antoni Carulla (Runners Balaguer), segon amb 33,59. Aquests dos atletes van ser segon i tercer l'any passat pel darrere d'Ivan Espílez. El podi l'ha completat David Jordan (Pedala.cat), amb un temps de 34,34. Cal destacar també el gran paper de Jordi Torné (Llimasoles), que ha completat el recorregut en cadira de rodes amb una marca de 33,56.

Ricard Pastgó en l'arribada de la Cursa de Sant BlaiEn dones, Rosamari Carulla ha repetit el triomf que ja va obtenir l'any passat, demostrant que, de moment, la Cursa de Sant Blai és un terreny acotat per a ella. L'atleta del Logiesport-La Guineu, vigent campiona de la Lliga Ponent, ha guanyat amb una marca de 38,04, molt pel davant de les seves companyes de podi: Gemma Bonjorn (Track), segona amb 40,47, i Núria Duch (Multibike Lleida), tercera amb 41,35. Cal destacar també el quart lloc d'Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), actual subcampiona de la Lliga Ponent.

Pódium femení de la Cursa de Sant Blai  Palau 2Quant als 5 kilòmetres, victòria en homes per a Ahmed Hfairi (Truga Esports), amb 17,37, 21 segons més ràpid que Agustí Codina (Trasserra Sibis Advocats Manresa), segon amb 17,58, mentre que tercer ha estat l'independent Guillem Farran amb 18,02. Quart ha entrat el campió de la Lliga Ponent, Sergi Nunes (Runners Balaguer), amb 18,09. En dones, triomf per a Sandra Borda (Xafatolls), amb 22,31, seguida de Laia Sisquella (Esports Truga), amb 24,14, i de Maria de los Ángeles Castillo (Los Chispis), amb 24,33.

Una altra de les novetats que ha incorporat la cursa en aquesta segona edició és el vessant solidari, ja que totes les persones que ho han desitjat, han pogut col·laborar amb la campanya Stargardt Go, un projecte per a la investigació clínica de malalties degeneratives de la retina.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement