La cita atlètica de Vilanova de Bellpuig va incorporar una caminada benèfica i curses escolars

Les curses es van dur a terme pels carrers i per camins rurals del teme de Vilanova de Bellpuig, amb el centre d’operacions situat a la plaça de l’Anjua

Ricard Pastó el millor temps en la Cursa de la Guineu de 10 quilómetres
photo_camera Ricard Pastó el millor temps en la Cursa de la Guineu de 10 quilómetres

La Cursa de la Guineu de Vilanova de Bellpuig va arribar aquest diumenge a la primera dècada, el que la converteix en convocatòria clàssica del calendari atlètic de la demarcació de Lleida. Una edició especial també pels atletes de la comarca, el Xafatolls Ricard Pastò i La Guineu Rosamari Carulla, que com no podia ser d'altra manera es van proclamar guanyadors a casa, entre el mig miler de participants que van assistir a la prova.

El pòdium de la categoria femenina de la Cursa de la Guineu de Vilanova de BellpuigUna matinal atlètica que també va incloure una caminada en benefici dels refugiats Sirians, curses escolars i una cursa de 5 kilòmetres que van guanyar Sergi Nunes i Mari Sanfeliu.

En la prova llarga Ricard Pastó, vigent campió del circuit Mitges de Ponent, es va imposar amb autoritat, a més de 2 minuts de marge sobre els seus acompanyants al podi: Sancho Ayala del Fondistes Solsonès, i el vigent campió de la Lliga Ponent, Alexandre Tàssies del CE Linyola-Logiesport,

Pel que fa a la secció femenina, Rosamari Carulla no va decebre als seguidors locals, guanyant amb un total domini de la cursa, la vilanovenca la va seguir Sònia Ferragut del CA Montblanc, i Marta Altisent del CE Linyola.

Quant a la distància curta, en homes el guanyador va ser Sergi Nunes del Runners Balaguer, només un segon pel davant de l'independent Roger Martí, i seguit de Josep Maria Bergua del Clos Pons Thai Runners. En l'apartat femení, Mari Sanfeliu de Logiesport La Guineu es va endur el triomf, seguida de Sònia Sans del Joventut Atlètica d'Arbeca, i de la independent Angelina Damoc.

La propera cita de Lliga Ponent serà una de les més esperades del calendari, la Cursa dels Templers-Celler Raimat, que se celebrarà el dissabte 11 de juny a les 20.30 hores a la ciutat de Lleida.

comentaris