Ricard Pastó i Raquel Marqués triomfadors entre el miler d'atletes de la Mitja de Mollerussa

L'Atleta del Palau d'Anglesola Ricard Pastó es proclama aquest diumenge clar guanyador del circuit de Mitges de Ponent, a falta de la cursa a Lleida.

Sortida de la vint-i-vuitena Mitja Marató de Mollerussa
photo_camera Sortida de la vint-i-vuitena Mitja Marató de Mollerussa

Ricard Pastó, es converteix en el destacat guanyador del circuit de Mitges de Ponent amb el triomf, aquest diumenge, en la vint-i-vuitena edició de la Mitja de Mollerussa, i després de tenir en el seu palmarès esportiu les de Balaguer i Tàrrega. Amb aquest nou pòdium, la darrera cursa del circuit que s'ha de celebrar a Lleida el 15 de novembre, serà una bufada, per l'atleta del Palau d'Anglesola i militant dels Xafatolls.

El guanyador de la Mitja de Mollerussa i de la Lliga Ponent Ricard PastóPastó es va adjudicar la prova mollerussenca, al costat de la corredora de l'AE Ekke Raquel Marqués, entre els prop d'un miler de participants, que van prendre la sortida, entre els quals s'hi trobaven els que farien el recorregut de cinc quilòmetres.

Ricard Pastó ha superat en més d'un minut al segon classificat, l'atleta dels Xafatolls Josep Maria Castelló, seguit de Joan Prats, que milita en el Atletisme i Triatló Balaguer . Raquel Marqués, ha superat en mig minut a la segona classificada, del Xafatolls Noemí Aumedes, a qui seguia la lleidatana del Sícoris Gemma Bonjorn.

Tot i així ni Pastó ni Marqués han pogut aconseguir els 500 euros amb els quals l'organització estimulava superar el record de la cursa situat en 1.05.14 masculí i 1.15.42 en la categoria femenina.

Pel que fa a la cursa de 5 kilòmetres, hi ha participat 250 atletes. En homes, Roger Estradé, de Joventut Atlètica d’Arbeca, ha vençut, seguit de l’independent Mario Turrión, i de Marc Aranda dels Xafatolls.

En l’apartat femení, la guanyadora ha estat Meritell Bonet del Tri-4.40, acompanyada al podi per la independent Olívia Bellaubí, i de Luz Moreno del Corre i Vola.

Abans de la sortida, l’organització ha dut a terme un homenatge a la figura de l’empresari Àngel Pujol, que va morir el passat mes de gener, directiu de l'empresa que ha sigut el principal suport de la prova, des de fa alguns anys.

comentaris