Ricard Pastó i Eva Ribalta guanyen la trenta-tresena edició de la Cursa de l'Indiot de Mollerussa

Un grup d'usuaris de la Fundació ACUDAM han participat en la cursa atlètica en commemoració del quarantè aniversari de l'entitat del Pla d'Urgell

Sortida de la Cursa de 'Indiot de Mollerussa
photo_camera Sortida de la Cursa de l'Indiot de Mollerussa

Cursa Indiot Mollerussa ACUDAML'atleta del Xafatolls Ricard Pastó ha tancat un any d'èxits, amb el nou triomf en la trenta-tresena edició de la Cursa de l'Indiot de Mollerussa, que ha comptat amb la participació de més de 850 atletes L'atleta ha compartit guardó amb la companya de club Eva Ribalta, ambdós corredors han aconseguit aquest any un important palmarès atlètic, Pastó com a guanyador del circuit Mitges de Ponent i Eva Ribalta com a campiona d'Espanya de triatló.

La cursa oberta, de 8 quilòmetres, s’ha desenvolupat per un circuit urbà, mantenint el recorregut que ja es va modificar fa quatre anys, de manera que, a banda Cursa Indiot Mollerussad’agafar carrers del centre urbà, la prova també ha passat per l’avinguda del Canal i fins al primer pont del camí de Belianes. En la mateixa cursa oberta, i com acte de l’aniversari dels 40 anys de l’associació ACUDAM.

En la categoria masculina, el segon millor temps l'aconseguia, Antoni Carulla (Runners Balaguer), que ha entrat gairebé un minut després, amb 27,04. Tercer ha estat l’independent Sergi Royo, amb 27,12, amb només 4 segons de marge sobre el quart, Cursa Indiot Mollerussa GUANYADORS MasculiAlexandre Tàssies (CE Linyola-Logigràfic Esport), campió i actual líder de la Lliga Ponent.

Pel que fa a les fèmines, l'atleta del Xafatolls Noemí Aumedes, ha creuat la meta en segon lloc amb un temps de 32,17, mentre que el tercer lloc del podi l’ha ocupat la independent Mireia Vilalta, amb 32,38. Cal destacar també el quart lloc de l’actual campiona de la Lliga Ponent en els 5 kilòmetres, Núria Esteve (Lleida UA), amb 33,16.

Cursa Indiot Mollerussa GUANYADORS FemeniLa sortida de la cursa oberta s’ha fet des de la plaça Manuel Bertrand. Tots els participants han rebut com a obsequi uns maniguets commemoratius i una bossa amb detalls dels col·laboradors. A més, en finalitzar la cursa s’ha servit brou calent. També s’ha habilitat un servei de guarda-roba a la plaça Major, el mateix indret on els atletes disposaven de l’espai per avituallament.

Comentaris