Cinc entitats locals s’han unit sota el nom de BTT Tàrrega per potenciar aquest esport

btt
photo_camera BTT Tàrrega aplega diferents entitats i comerços vinculats al món del ciclisme

Tàrrega estrenarà el diumenge 2 de setembre la 1a Marxa BTT, un nou esdeveniment esportiu que vol potenciar aquesta modalitat de ciclisme al territori. Els seus artífexs, agrupats sota el nom de BTT Tàrrega, són la UE Vallfogona, Bici 3.0 Cycling Bike Shop, Club Ciclista Tàrrega, Agrupació Excursionista de l'Urgell i Associació Alba.Representants de la 1a Marxa BTT Tàrrega amb l'alcaldessa i el regidor d'Esports

La Marxa BTT de Tàrrega espera aplegar en la primera convocatòria uns 300 participants, amb previsió que la xifra augmenti any rere any. Hem detectat molta afició per la BTT a la zona de l'Urgell i creiem que l'esdeveniment té potencial per créixer i consolidar-se, argumenta Albert Fitó, portaveu de BTT Tàrrega. A més, sumem l'experiència de la UE Vallfogona, que ha organitzat amb èxit 14 edicions de la Marxa BTT de la Vall del Corb, assenyala Jaume Abad, un altre dels portaveus.

La 1a Marxa BTT de Tàrrega no té caràcter competitiu si bé es lliuraran obsequis als primers classificats. El preu de la inscripció és de 25 euros i inclou un mallot de regal.

Els organitzadors han fixat dos circuits: un de 25 quilòmetres per a persones que es vulguin iniciar en aquest esport i un segon de 50 quilòmetres per a ciclistes més avesats. La sortida d'ambdós recorreguts tindrà lloc a les 9 del matí al Càmping Municipal i l'itinerari discorrerà pels entorns de Tàrrega, El Talladell, La Mora, Granyena de Segarra, Mas de Bondia i Verdú.

Comentaris