El pilot de 12 anys Miquel Hernández es proclama campio absolut a Verona

El coordinador del Circuit de Vila-sana i preparador nacional Marc Tugues assegura que continuaran treballant per millorar el circuit per tal que els corredors puguin optar a les Olimpíades 2020-2024

Miquel Hernández medalla d'or en l'europeu de BMX de Verona
photo_camera Miquel Hernández medalla d'or en l'europeu de BMX de Verona

Gisela Artigas campiona BMX Vila-sanaEl Circuit de BMX de Vila-sana ha deixat empremta en el Campionat d'Europa d'aquesta modalitat ciclista, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la ciutat italiana de Verona. El pilot de 12 anys Miquel Hernández, que es prepara en el circuit del Pla d'Urgell, es va proclamar campió absolut de la seva categoria, i la jove de 13 anys Adriana Domínguez, va aconseguir el bronze.

També van aconseguir llocs destacats en la classificació Jorge Gil, quart d'Europa Cruiser; Griselda Artigas, sisena d'Europa; Alejandro Garcia, novè d'Europa; o, Adrian Mesa, dinovè d'Europa. La resta de corredors que entrenen a Vila-sana han quedat tots entre els trenta millors, la qual cosa també és molt meritòria.

Adriana DominguezEl coordinador del Circuit de Vila-sana i preparador nacional Marc Tugues va explicar que ara es comencen a veure els fruits d'aquests darrers anys de treball aconseguint en aquest campionat un resultat històrics i, com a conseqüència d'això, cada cop el circuit de BMX de Vila-sana està atraient més corredors interessats en l'ús de les seves instal·lacions. Alhora, assegura que seguiran millorant el circuit per tal que els corredors puguin optar a les Olimpíades 2020-2024. Tugues va recordar que el projecte ha estat possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Vila-sana i la Diputació de Lleida.

Comentaris