El vídeo ha tingut més de 122.000 visualitzacions i 59.000 descàrregues

Els atletes del club atlètic Esbufecs van fer arribar un vídeo, a territoris.cat, en el que es podia escoltar Els Segadors en l'acte de lliurament de medalles del mundial de Retrorunnig d'Alemanya, que es va penjar a Facebook

El vídeo del lliurament de medalles en el Campionat del món de Retrorunnig, que es va celebrar fa dues setmanes a la ciutat alemanya d'Essen, s'ha convertit en fenomen viral, aconseguint 122.291 visualitzacions i 59.000 descàrregues, en una setmana. Aquestes imatges les van fer arribar a la redacció de territoris.cat il·lusionats pel fet d'haver aconseguit 12 medalles, i també per la satisfacció d'escoltar Els Segadors, en l'acte de lliurament.

El vídeo, al marge del personatge que canta, un xic desafortunat, però que no va poder resistir l'emoció d'enregistrar el moment d'escoltar l'himne nacional de Catalunya. Entre els càntics i les estelades en el pòdium, es va crear tot un seguit de converses, que encara avui porten cua.

Al marge de l'anècdota, els atletes del Pla d'Urgell van aconseguir un important palmarès, no tan sols pel Pla d'Urgell sinó també com a representants de Catalunya, en aquesta competició que se celebra bianualment. 

Comentaris