27.09.2021 |
Territoris.cat

Yolanda Cebrian i Victor Puyuelo s'adjudiquen l'indiot 2016 a Mollerussa

Mollerussa fidel a la cita esportiva de Sant Esteve, reuneix a més de 500 atletes en la cursa de vuit quilòmetres i en el circuit urbà

Cursa de l'Indiot Mollerussa
Participants en les curses escolars de la Cursa de l'Indiot
Yolanda Cebrian i Victor Puyuelo s'adjudiquen l'indiot 2016 a Mollerussa

L'atleta del club Atletico Oroel el Cisne Victor Puyuelo aconseguia aquest dilluns el millor temps en la prova de vuit quilòmetres de la Cursa de l'Indiot de Mollerussa. En el pòdium femení o feia Yolanda Cenrian del club Lleida Uniò Atlètica, els millors temps entre els més de mig miler d'atletes que es van inscriure en la prova.

Cursa de l'Indiot Mollerussa 8Puyuelo va fer un temps de 25,10, seguit d''Ivan Espilez de l'AE EKKE, i de Xavi Garcia del Facvac Ronhill Team. Pel darrere d'ells han entrat noms prou coneguts de les curses populars, com ara Achram BoufraSancho Ayala, Alexandre Tàssies i Antoni Carulla, fet que dóna una idea de la nòmina de participants de luxe que s'han aplegat a Mollerussa.

Cursa de l'Indiot Mollerussa 1Pel que fa a les fèmines Cebrian aconseguia un temps de 30,30, dos segons per sobre de l'atleta local dels Xafatolls, Rosamari Carulla, i ja superats els tres minuts més passava l'arc de l'arribada la independent Ruth Guillem. També han entrat als llocs d'honor Gemma Bonjorn, Júlia Ollé, Adriana Daza i Núria Ribalta.

Cursa de l'Indiot Mollerussa 6L'Ajuntament de Mollerussa i l'Associació Atlètica Xafatolls han estat els coorganitzadors d'una cita que enguany ha obert una col·laboració solidària amb la Campanya Cap nen sense joguina de Creu Roja a través d'una aportació, que era voluntària, d'un euro per cada inscripció.

Cursa de l'Indiot Mollerussa 2La plaça de Manuel Bertran ha estat el centre d'operacions de la jornada, amb les curses infantils disputant-se a continuació de les curses obertes. Tots els atletes inscrits han rebut una bossa amb obsequis i una gorra tècnica. A més, els tres primers classificats de la cursa oberta han estat obsequiats amb un gall dindi envasat al buit i un trofeu al·legòric. La recollida dels dorsals s'ha dut a terme al Centre Cultural.

Podeu consultar les classificacions de la Cursa de l’Indiot de Mollerussa a: http://www.iter5.cat/resultats_cursa?idCursa=63&edicio=2016.

Yolanda Cebrian i Victor Puyuelo s'adjudiquen l'indiot 2016 a Mollerussa
comentaris