05.12.2021 |
Territoris.cat

130 ciclistes participen en la segona edició de la PitAmunt de Puiggròs

La prova va comptar amb dos recorreguts, un de 64 quilòmetres i un de 41.

Prova PitAmunt Puiggròs 2014
L'alcalde de Puiggròs i president del Consell Comarcal, Juli Muro, va fer entrega dels trofeus a les guanyadores.
130 ciclistes participen en la segona edició de la PitAmunt de Puiggròs
El passat diumenge 18 de maig al matí va tenir lloc la 2a Marxa BTT PitAmunt organitzada pel Club Ciclista Puiggròs i l'Ajuntament de Puiggròs. Un total de 130 persones van participar en la prova de Puiggròs, no competitiva, que va transcórrer pels termes d’Arbeca, Omellons, Fulleda, Tarrés, Vinaixa i Espluga Calba en dues rutes, una de 64 quilòmetres i una altra de 41 quilòmetres.
 
Els guanyadors de la cursa llarga van ser Joan Alonso, Joan Ramon Duch i Plácido Sarabia. En categoria femenina, les guanyadores van ser Sara Bellido, Cristina Gòdia i Sílvia Degea. 
 
 
Pel que fa al recorregut de 41 quilòmetres, els primers en arribar a la meta van ser Joan Amadeu, Lluís Pons i Joan Saltó, i Marta Criado, Larisa Hosleag i Jessica Fariña.
 
Tots dos trams es van iniciar a Puiggròs, en direcció a Arbeca fins a l’Espluga Calba, on es dividien els dos recorreguts (coincidint amb el primer avituallament). El tram curt retornava cap als Omellons, mentre que el llarg s’endinsava als termes municipals de Fulleda, Tarrés i Vinaixa i retornava cap als Omellons, on s’incorporava amb el recorregut curt i compartien el tram fins a l’arribada.
 

130 ciclistes participen en la segona edició de la PitAmunt de Puiggròs
comentaris