La 14a Cursa de l’Oli arriba a les Borges Blanques amb la previsió de 700 corredors

La cursa se celebrarà diumenge 22 de gener i els guanyadors en la categoria masculina i en la femenina rebran el seu pes en oli

Cursa Oli Les Borges Blanques 1
photo_camera Imatge d'arxiu de la cursa de l'any passat

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la 14a Cursa de l’Oli que se celebrarà diumenge 22 de gener a les Borges Blanques. Inclosa com una de les activitats previstes en la 54a edició de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, la cursa està organitzada per l’Ajuntament de les Borges Blanques, el Patronat Fira de les Garrigues i el Club Atlètic Borges. El director de la cursa, Xavier Sahuquillo, ha explicat què, per tal de poder oferir una correcta organització amb un resultat òptim, les inscripcions es tancaran als 700 participants. En aquests moments, hi ha més de 400 inscrits.

Inscripció solidària de 20 euros que en aquesta ocasió es destinarà a l’organització StarGadt Go PedRetina

La cursa té una distància de 10.360 metres, una part del circuit és urbà i l’altra per camins del terme municipal. La inscripció és oberta a tothom, majors de 14 anys, que hagin fet efectiu el preu de la inscripció de 15 euros. Com cada any, els organitzadors han creat una inscripció solidària de 20 euros que en aquesta ocasió es destinarà a l’organització StarGadt Go PedRetina, dedicada als nens amb problemes visuals.Cursa Oli Les Borges Blanques Texte

La sortida serà al Passeig del Terral a les 10 hores amb arribada al mateix indret.

Com cada any, la peculiaritat és que els guanyadors de la prova, tant en la categoria masculina com en la femenina, s‘enduran el seu pes en oli. També cal esmentar que tots els corredors rebran un seguit d’obsequis com una ampolla d’oli extra verge de la DO Cooperativa Sant Isidre, un tubular pel coll o un top esportiu.

La presentació ha comptat amb la participació del diputat provincial Paco Cerdà; del director de la Cursa, Xavier Sahuquillo; i dels representants dels patrocinadors: del CEO Aritmos, Antoni Salvadó; del director de BBVA CX Lleida- Penedès, Joan Navarro, i del president de la Cooperativa de Sant Isidre, Ramon Riu.

comentaris